ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Σάλος με δήλωση του Γ.Αυτιά: Κόψτε το φαγητό για να πληρώσετε το ρεύμα – Αυτό κάνουν οι «φιλότιμοι» πολίτες

«Υπάρχουν φιλότιμοι άνθρωποι»

Σάλος με δήλωση του Γ.Αυτιά: Κόψτε το φαγητό για να πληρώσετε το ρεύμα – Αυτό κάνουν οι «φιλότιμοι» πολίτες

Σάλο προκάλεσε η απίστευτη δήλωση του δημοσιογράφου του ΣΚΑΪ, Γιώργου Αυτιά, ο οποίος υποστήριξε ότι οι «φιλότιμοι» πολίτες κόβουν το φαγητό για να πληρώσουν το ρεύμα! 

«Είπε μια γυναίκα σε ένα ρεπορτάζ “τρεις βδομάδες έκοψα ακόμα και το φαγητό για να έχω το ρεύμα”. Υπάρχουν φιλότιμοι άνθρωποι», είπε ο Γιώργος Αυτιάς στην εκπομπή του στον ΣΚΑΪ, έχοντας φυσικά έτοιμη τη δήλωση μιας γυναίκας που έλεγε στην κάμερα του καναλιού πως «δε θα φάω δύο βδομάδες για να πληρώσω το ρεύμα, γιατί αυτό με κυνηγάει, το φαΐ μπορώ να το σταματήσω».

Δείτε το χαρακτηριστικό απόσπασμα

Αντιδράσεις στο Twitter: 

https://twitter.com/Marka2_/status/1520311939309711361

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.