ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μόνο τα πυρηνικά εργοστάσια έλειπαν από αυτήν την χώρα...
prodeals

Σάλος στο «Χ» με τη Ζ.Κουτσελίνη: «Πλήττεται μια καριέρα» είπε για τον Α.Λύτρα – «Το ΕΣΡ ακούει;»

Ο γνωστός δικηγόρος ομολόγησε τον ξυλοδαρμό της συζύγου του και στη συνέχεια αφέθηκε ελεύθερος

Σάλος στο «Χ» με τη Ζ.Κουτσελίνη: «Πλήττεται μια καριέρα» είπε για τον Α.Λύτρα – «Το ΕΣΡ ακούει;»

Σάλος έχει προκληθεί στο «Χ» (πρώην Twitter) με τα όσα ανέφερε η Ζήνα Κουτσελίνη για την υπόθεση του δικηγόρου Απόστολου Λύτρα, ο οποίος ομολόγησε τον ξυλοδαρμό της συζύγου του και στη συνέχεια αφέθηκε ελεύθερος.

«Εσείς αμφισβητείτε αυτή τη στιγμή, ότι μια καριέρα στο ζενίθ της αυτή τη στιγμή πλήττεται;», ρώτησε συνεργάτη της η παρουσιάστρια, στον αέρα της εκπομπής «Αλήθειες με την Ζήνα».

«Αδιαφορώ πλήρως αν πλήττεται η καριέρα οποιουδήποτε κακοποιεί. Αλίμονο. Δεν με νοιάζει η καριέρα κανενός, ένας άνθρωπος που σηκώνει χέρι σε μια γυναίκα ή σε έναν άντρα, σε έναν άνθρωπο, είναι καταδικαστέος. Δεν με νοιάζει οποιαδήποτε καριέρα», της απάντησε ο συνεργάτης της.

«Ένας άνθρωπος αυτή τη στιγμή έχει καταστραφεί ολόκληρος. Τώρα κάνετε λαϊκισμό; Για να καταλάβω», είπε η Ζήνα Κουτσελίνη με τον συνεργάτη της να τη ρωτάει με απορία «εσένα σε νοιάζει η καριέρα του Λύτρα;».

«Εμένα με νοιάζει η καριέρα του Λύτρα, ή με νοιάζει η δική μου;» ανταπάντησε η παρουσιάστρια.

Το «Χ» (πρώην Twitter) ταυτίστηκε με τον συνεργάτη της Ζήνα Κουτσελίνη, τον οποίο αποθεώνει και κατακεραυνώνει την παρουσιάστρια, ζητώντας παρέμβαση του ΕΣΡ.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.