ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Σ.Πέτσας: «Εκλογές το 2023 γιατί ο κόσμος δεν βγάζει τον μήνα και θα μας τιμωρήσει» (βίντεο)

Η δήλωση του αναπληρωτή υπουργού Εσωτερικών, Στέλιου Πέτσα, εκθέτει τις δημοσκοπήσεις

Σ.Πέτσας: «Εκλογές το 2023 γιατί ο κόσμος δεν βγάζει τον μήνα και θα μας τιμωρήσει» (βίντεο)

Σε μια ομολογία ότι στο Μαξίμου βρίσκονται σε πανικό, λόγω της ελεύθερης πτώσης στα ποσοστά της ΝΔ προχώρησε ο αναπληρωτής υπουργός Εσωτερικών, Στέλιος Πέτσας. 

Μπορεί οι συστημικές δημοσκοπήσεις να ισχυρίζονται ότι η ΝΔ έχει 30-31% και ότι είναι με διαφορά το πρώτο κόμμα, παρόλα αυτά η πραγματικότητα είναι τελείως διαφορετική. Το κυβερνών κόμμα θα παλέψει για το 25% και σε καμία περίπτωση δεν είναι βέβαιο ότι θα βγει πρώτο κόμμα, αν γίνουν τώρα εκλογές.

Αυτό ομολόγησε επί της ουσίας ο Στέλιος Πέτσας, ο οποίος ανέφερε ότι δεν βλέπει εκλογές για το 2022 γιατί λόγω της ακρίβειας οι ψηφοφόροι θα θέλουν να εκδικηθούν την κυβέρνηση.

«Δεν βλέπω εκλογές το 2022. Πρώτο γιατί ο πρωθυπουργός είναι κατηγορηματικός ότι θα γίνουν το 2023 και δεύτερον γιατί όταν είμαστε σε μία περίοδο αναταραχής, όπως αυτή, είναι λογικό όταν κάποιος δεν βγάζει τον μήνα του ή τα βγάζει με δυσκολία, να θέλει να τιμωρήσει την κυβέρνηση, ανεξαρτήτως αν τα έχει πάει εξαιρετικά σε άλλα πεδία, γιατί βλέπει αυτή τη στιγμή ότι δεν βγαίνει» είπε χαρακτηριστικά.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Να θυμίσουμε ότι τις προηγούμενες εβδομάδες το Μαξίμου διέρρεε σενάρια για εκλογές τον Μάιο, παρόλα αυτά μετά τις ανακοινώσεις για μέτρα στήριξης -τα οποία είναι ανεπαρκή- ξεκίνησαν οι διαψεύσεις.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.