ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Σφαγή στα Τέμπη: Απορρίφθηκε η προσφυγή του Κ.Αγοραστού – Θα απολογηθεί για το μπάζωμα

Ο Κ.Αγοραστός διώκεται για παράβαση καθήκοντος για το μπάζωμα του χώρου της σύγκρουσης των τρένων

Σφαγή στα Τέμπη: Απορρίφθηκε η προσφυγή του Κ.Αγοραστού – Θα απολογηθεί για το μπάζωμα

Απορρίφθηκε από το συμβούλιο Εφετών Λάρισας η προσφυγή του πρώην Περιφερειάρχη Θεσσαλίας, Κώστα Αγοραστού, για τη συσχέτιση της δικογραφίας του με τη συνολική δικογραφία για τη σφαγή στα Τέμπη. 

Η απόρριψη της προσφυγής του γίνεται ενώ οι έρευνες συνεχίζονται στο ιδιόκτητο οικόπεδο «Πανδρεμμένου» στα Πηγάδια Λάρισας, όπου μετά τη σύγκρουση μεταφερθήκαν 25 φορτηγά με χώμα και αδρανή υλικά. Στο σημείο, όπως βεβαίωσε ο ίδιος ο ανακριτής τους συγγενείς θυμάτων εντοπίστηκαν ζωικά οστά.

Ο Κώστας Αγοραστός που διώκεται για παράβαση καθήκοντος για το μπάζωμα του χώρου της σύγκρουσης των τρένων αναμένεται να απολογηθεί στον εφέτη ανακριτή.

Ο πρώην περιφερειάρχης υποστηρίζει ότι δεν είχε καμιά ευθύνη για την απόφαση να μπαζωθεί ο χώρος. Υπενθυμίζεται ότι ο ίδιος επικαλέστηκε την ποινική δίωξή του και το δικαίωμα της σιωπής προκειμένου να μην καταθέσει στην Εξεταστική Επιτροπή για τα Τέμπη.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Σήμερα είναι προγραμματισμένες οι απολογίες στον εφέτη ανακριτή δύο στελεχών της ΕΡΓΟΣΕ μετά την ποινική δίωξη που ασκήθηκε σε βάρος τους για το κακούργημα της διατάραξης ασφάλειας των συγκοινωνιών που τελέστηκε με πράξεις, ενέργειες και παραλείψεις και για τα πλημμελήματα της ανθρωποκτονίας, της βαριάς σωματικής βλάβης και ελαφράς σωματικής βλάβης από αμέλεια κατά συρροή.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.