ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Σφαγή στα Τέμπη: Ένταση στα θεωρεία με συγγενή θύματος όταν μιλούσε ο Δ.Μαρκόπουλος – Παρενέβη η φρουρά

Απών για άλλη μία φορά από τη Βουλή ήταν ο Κυριάκος Μητσοτάκης

Σφαγή στα Τέμπη: Ένταση στα θεωρεία με συγγενή θύματος όταν μιλούσε ο Δ.Μαρκόπουλος – Παρενέβη η φρουρά

Η συγκίνηση αλλά και ο θυμός επικράτησαν στη συνεδρίαση της Ολομέλειας επί του κυβερνητικού πορίσματος για τη σφαγή στα Τέμπη με συγγενείς θυμάτων να βρίσκονται στα θεωρεία της Βουλής.

Ανάμεσα τους η επιζήσασα της σιδηροδρομικής τραγωδίας Ευδοκία Τσαγκλή, αλλά και ο εκπρόσωπος του Συλλόγου Πληγέντων Δυστυχήματος των Τεμπών και συγγενής θύματος, Χρήστος Κωνσταντινίδης. Ο τελευταίος ακούγοντας το πρόεδρο της Εξεταστικής Επιτροπής Δημήτρη Μαρκόπουλο, να μιλά από το βήμα της Βουλής, σηκώθηκε όρθιος και χειροκρότησε ειρωνικά, στα προκλητικά λεγόμενά του. Η φρουρά παρενέβη και του ζήτησε να καθίσει πίσω στη θέση του.

Το κλίμα στα θεωρεία είναι αρκετά φορτισμένο συναισθηματικά, με τον κόσμο να παρακολουθεί τη διαδικασία με προσοχή, αλλά και με την απόγνωση ζωγραφισμένη στα πρόσωπά τους.

Υπενθυμίζεται ότι με βάση το πόρισμα της ΝΔ για τα Τέμπη, για το δυστύχημα με τους 57 νεκρούς φταίνε κατά κύριο λόγο ο σταθμάρχης Λάρισας, οι μηχανοδηγοί, ενώ επιρρίπτει ευθύνες και τη Ρυθμιστική Αρχή Σιδηροδρόμων, καθώς και στην Hellenic Train. Παράλληλα η πλειοψηφία αρνούμενη ότι υπάρχει συγκάλυψη, δεν βλέπει πολιτικές ευθύνες του υπουργείου Υποδομών, βγάζοντας «λάδι» τον Κώστα Αχ. Καραμανλή.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Απών για άλλη μία φορά από τη Βουλή, ο Κυριάκος Μητσοτάκης που προτίμησε να παραστεί στην εκδήλωση για την παραλαβή τριών νέων ελικοπτέρων τύπου Romeo MH-60R Seahawk από το Πολεμικό Ναυτικό, στην Αεροπορική Βάση Κοτρωνίου.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.