
Σφοδρή «σύγκρουση» σημειώθηκε νωρίτερα στην Ολομέλεια της Βουλής ανάμεσα στην Ζωή Κωνσταντοπούλου και την Όλγα Γεροβασίλη, μετά την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων της ονομαστικής ψηφοφορίας για την άρση της ασυλίας της προέδρου της Πλεύσης Ελευθερίας.
Αμέσως μετά την ανακοίνωση από την προεδρεύουσα Όλγα Γεροβασίλη, η Ζ.Κωνσταντοπούλου ζήτησε το λόγο για σχολιασμό, ωστόσο ο λόγος είχε ήδη δοθεί σε άλλον βουλευτή. Ακολούθησε έντονος διάλογος, ο οποίος έχει ως εξής:
Κωνσταντοπούλου: Ζητώ το λόγο.
Γεροβασίλη: Δεν έχετε το λόγο γιατί τον έχω δώσει στον κ. Κοττίδη.
Κωνσταντοπούλου: Ζήτησα το λόγο και προηγούμαι ως Αρχηγός και το γνωρίζετε.
Γεροβασίλη: Ναι αλλά έχω ανακοινώσει. Έχει καθυστερήσει ο κ. Κοττίδης. Αμέσως μετά θα έχετε τον λόγο, κα Κωνσταντοπούλου.
Κωνσταντοπούλου: Ζήτησα το λόγο. Ζήτησα το λόγο. Ζήτησα τον λόγο. Είναι η δεύτερη φορά που το κάνετε. Ζήτησα το λόγο.
Γεροβασίλη: Ποτέ δεν έχει γίνει ξανά από εμένα. Θα πάρετε το λόγο αμέσως μετά.
Κωνσταντοπούλου: Ζήτησα το λόγο. Ζήτησα το λόγο. Με ειδοποίησαν οι υπηρεσίες για την ανακοίνωση.
Γεροβασίλη: Για την ανακοίνωση δεν υπάρχει διαδικασία σχολιασμού.
Κωνσταντοπούλου: Δεν ντρέπεστε λίγο γι’ αυτά που κάνετε; Δεν ντρέπεστε; Είστε σε συμπαιγνία με την κα Μπακογιάννη από την προηγούμενη εβδομάδα.
Γεροβασίλη: Αντιλαμβάνεστε ότι δεν πρόκειται να σας απαντήσω, γιατί η θέση μου δεν το επιτρέπει.
Κωνσταντοπούλου: Η θέση σας είναι να παραιτηθείτε.
Γεροβασίλη: Εσείς έχετε κάνει παραιτήσεις από κόμματα.
Κωνσταντοπούλου: Όχι, κάνετε λάθος και τα σχόλιά σας με αυτόν τον τρόπο είναι αήθη και ανεπίτρεπτα.
Γεροβασίλη: Θα έχετε το λόγο όταν είναι η σειρά σας.
Σε εκείνο το σημείο παρενέβη ο Παύλος Πολάκης, σχολιάζοντας με ειρωνεία: «Γελάει ο άλλος απέναντι», εννοώντας τον Άδωνι Γεωργιάδη. Ο υπουργός Ανάπτυξης απάντησε χαμογελώντας: «Ε, με αυτά που βλέπω, τι να κάνω; Να μη γελάσω;» Η Ζωή Κωνσταντοπούλου επανήλθε, απευθυνόμενη στην Όλγα Γεροβασίλη, λέγοντας: «Είστε δεκανίκι, κα Γεροβασίλη».
Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.
Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com
Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο info3@pronews.gr και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.