ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Στην Ελλάδα ότι πιο μεγάλο είναι το έγκλημα, τόσο πιο μικρή είναι η τιμωρία - Τι, όχι;

Σία Αναγνωστοπούλου: «Αν ο Αλέξης Τσίπρας δεν μιλήσει τώρα ο ΣΥΡΙΖΑ θα διαλυθεί»

Η απουσία του πρώην προέδρου από την κρίσιμη συνεδρίαση εγείρει εύλογα ερωτήματα

Σία Αναγνωστοπούλου: «Αν ο Αλέξης Τσίπρας δεν μιλήσει τώρα ο ΣΥΡΙΖΑ θα διαλυθεί»

Η Σία Αναγνωστοπούλου μετά την εξέλιξη που είχε η σημερινή συνεδρίαση της Κεντρικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ, όπου αποχώρησαν η «Ομπρέλα» και οι ομάδες της Έφης Αχτσιόγλου και του Διονύση Τεμπονέρα, «έκρουσε τον κώδωνα του κινδύνου» για διάλυση του κόμματος, εάν ο Αλέξης Τσίπρας, δεν παρέμβει πάραυτα.

«Αν ο πρώην πρόεδρός του δεν μιλήσει τώρα, το κόμμα θα διαλυθεί», δήλωσε στην «Εφημερίδα των Συντακτών» η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ.

Η απουσία του Αλέξη Τσίπρα από την κρίσιμη συνεδρίαση της Κεντρικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ εγείρει εύλογα ερωτήματα, ενώ, όλο αυτό διάστημα της σφοδρής σύγκρουσης εντός του κόμματος, ο άλλοτε επικεφαλής του δεν έχει τοποθετηθεί επί του θέματος.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.