ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Σπάνια δημόσια εμφάνιση του Α.Γεωργούλη μετά τις κατηγορίες εις βάρος του – Πήγε στην κηδεία του Η.Λογοθέτη (φωτο) 

Οι κατηγορίες εις βάρος του για κακοποίηση, απομάκρυναν τον ηθοποιό και ευρωβουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ από τα καλλιτεχνικά δρώμενα

Σπάνια δημόσια εμφάνιση του Α.Γεωργούλη μετά τις κατηγορίες εις βάρος του – Πήγε στην κηδεία του Η.Λογοθέτη (φωτο) 

Ο Αλέξης Γεωργούλης φαίνεται πως έχει αρχίσει να επανέρχεται στο προσκήνιο, ύστερα από την πολύμηνη απουσία του. 

Οι κατηγορίες εις βάρος του για κακοποίηση, απομάκρυναν τον ηθοποιό και ευρωβουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ από τα καλλιτεχνικά δρώμενα για καιρό.

Το πρωί του Σαββάτου 2 Μαρτίου, ωστόσο, ο Αλέξης Γεωργούλης εθεάθη στο Κοιμητήριο Παπάγου, ανάμεσα στους καλλιτέχνες που έδωσαν το «παρών» στην κηδεία του Ηλία Λογοθέτη.

Μόλις λίγες μέρες πριν, η Βίκυ Σταυροπούλου, με την οποία εκτός από συνεργασίες τον δένει και μια μακρόχρονη φιλία, ανάρτησε

Το καλοκαίρι, σε μια από τις μετρημένες στα δάχτυλα δημόσιες εμφανίσεις του, ο Αλέξης Γεωργούλης και η Βίκυ Σταυροπούλου εθεάθησαν στην Κύθνο, να γευματίζουν σε εστιατόριο του νησιού.

Πιο συγκεκριμένα, ο ηθοποιός φάνηκε να έχει παραμελήσει τον εαυτό του. Στις φωτογραφίες, ο Αλέξης Γεωργούλης φαίνεται να συνομιλεί με μία νεαρή κοπέλα, ενώ η Βίκυ Σταυροπούλου κάθεται απέναντί του.

Μήνες μετά, τον Ιανουάριο, Μαρία Σολωμού, με την οποία επίσης τους συνδέει φιλία χρόνων, ανέβασε σε Instagram stories, δύο στιγμιότυπα με τον Αλέξη Γεωργούλη και άλλους, να χαμογελούν στα εγκαίνια του μαγαζιού.

Δείτε τις φωτογραφίες

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.