ΚΛΕΙΣΙΜΟ
To «κοτόπουλο» της Eurovision πιο πολύ άντρας είναι από κάτι προσκυνημένους

Στέφανος Κασσελάκης: Ζητά την αποπομπή του Δ.Βαρτζόπουλου – «Υποτιμά τη γυναικεία φύση»

Σε ανάρτησή του ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ τονίζει ότι οι δηλώσεις παρέχουν άλλοθι για τις δολοφονίες γυναικών

Στέφανος Κασσελάκης: Ζητά την αποπομπή του Δ.Βαρτζόπουλου – «Υποτιμά τη γυναικεία φύση»

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανος Κασσελάκης, ζήτησε μέσω ανάρτησης την άμεση απομάκρυνση του υφυπουργού Υγείας Δημήτρη Βαρτζόπουλου από την κυβέρνηση και την ΚΟ της Νέας Δημοκρατίας, με αφορμή πρόσφατες δηλώσεις του.

Στην ανάρτησή του στο X, τόνισε ότι οι δηλώσεις του υφυπουργού «προσβάλλουν τη γυναικεία φύση» και παρέχουν «βιολογική δικαιολογία» για τις δολοφονίες γυναικών.

Η ανάρτησή του κ. Κασσελάκη:

«Ως εδώ, κ. Μητσοτάκη. Έχετε καλύψει φιλοναζί υποψήφια, χουντικό υποψήφιο, ομοφοβικό βουλευτή. Τώρα, ως εδώ. Κανένα «41%» δε σας δίνει το δικαίωμα να κρατήσετε στη θέση του υφυπουργού υγείας έναν άνθρωπο ο οποίος δίνει βιολογικό άλλοθι στις γυναικοκτονίες και υποτιμά τη γυναικεία φύση. Ζητώ την άμεση αποπομπή του κ. Βαρτζόπουλου από την κυβέρνηση και από την Κ.Ο. της Ν.Δ. Αν ο κ. Μητσοτάκης τον κρατήσει βουλευτή του, ας εξηγήσει στις γυναίκες ψηφοφόρους της Ν.Δ. γιατί θεωρεί ότι «οι γυναίκες είναι για άλλες δουλειές, για να τίκτουν», όπως πιστεύει ο υφυπουργός του – και φυσικά όχι ο Φρόυντ».

Δείτε εδώ την ανάρτηση του στο «Χ» 

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.