ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Στη φυλακή άλλο ένα στέλεχος της ΝΔ για τον βιασμό της 12χρονης στον Κολωνό 

Ο Φ.Ντόβας αρνήθηκε τις κατηγορίες και υποστήριξε ότι δεν είχε ποτέ σεξουαλικές επαφές με το ανήλικο κορίτσι

Στη φυλακή άλλο ένα στέλεχος της ΝΔ για τον βιασμό της 12χρονης στον Κολωνό 

Στη φυλακή οδηγήθηκε ακόμα ένα στέλεχος της ΝΔ για την υπόθεση βιασμού της 12χρονης στον Κολωνό.

Ο πρώην διαιτητής ποδοσφαίρου και οδοντοτεχνίτης Φίλιππος Ντόβας, που διατηρούσε στενές σχέσεις με υψηλά πρόσωπα, όπως η Σοφία Νικολάου, ο Γιώργος Πατούλης και ο Κώστας Καραγκούνης, αρνήθηκε τις κατηγορίες και υποστήριξε ότι δεν είχε ποτέ σεξουαλικές επαφές με το ανήλικο κορίτσι.

Οι ισχυρισμοί του ωστόσο δεν έπεισαν την ανακρίτρια και ο κατηγορούμενος για γενετήσιες πράξεις με ανήλικη έναντι αμοιβής, κρίθηκε προφυλακιστέος.

Υπενθυμίζεται ότι ο ίδιος είχε κάνει δημόσια δηλώσεις, υποστηρίζοντας ότι «πολιτικοί του αντίπαλοι» σχετίζονται με τις κατηγορίες.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Σημειώνεται ότι η 12χρονη στην τελευταία κατάθεση της στους αστυνομικούς αναγνώρισε τον Φίλιππο Ντόβα ως έναν από τους άνδρες που την κακοποιήσαν, μετά από συνεννόηση με τον «εγκέφαλο» της υπόθεσης Ηλία Μίχο.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.