ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Στην αγαπημένη ταβέρνα του Κ.Σημίτη στην Καστέλα γευμάτισαν Σ.Κασσελάκης-Ν.Κοτζιάς

Εκεί είχε γίνει και η συνάντηση Α.Τσίπρα-Α.Μέρκελ

Στην αγαπημένη ταβέρνα του Κ.Σημίτη στην Καστέλα γευμάτισαν Σ.Κασσελάκης-Ν.Κοτζιάς

O Στέφανος Κασσελάκης συναντήθηκε σήμερα με τον Νίκο Κοτζιά στην αγαπημένη ταβέρνα του Κώστα Σημίτη, εκεί που τον Ιανουάριο του 2019 ο Αλέξης Τσίπρας είχε υποδεχτεί την Καγκελάριο της Γερμανίας Άνγκελα Μέρκελ.

Είναι η ταβέρνα «Πανόραμα», στον Προφήτη Ηλία του Πειραιά, με θέα στη θάλασσα και «πιάτο» όλα τα νότια προάστια της Αθήνας.

Το δείπνο Κασσελάκη – Κοτζιά ήρθε μετά την πρόσκληση του επικεφαλής του ΠΡΑΤΤΩ για διάλογο των προοδευτικών δυνάμεων του τόπου. Και πρώτο «πιάτο» ήταν όλες οι πολιτικές εξελίξεις.

Όσο κι αν στο δείπνο Τσίπρα – Μέρκελ, η επιλογή της ταβέρνας είχε γραφτεί ότι έγινε έπειτα από πρόταση της γερμανικής Πρεσβείας, άλλος ήταν εκείνος που την είχε «καθιερώσει».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ήταν ο πρώην πρωθυπουργός Κώστας Σημίτης, που ως υποψήφιος κατέβαινε στον Πειραιά και πήγαινε εκεί για φαγητό τους δημοσιογράφους.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.