ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Στην Ελλάδα ότι πιο μεγάλο είναι το έγκλημα, τόσο πιο μικρή είναι η τιμωρία - Τι, όχι;

Γ.Παπανδρέου: «Απειλείται η δημοκρατία – Από τις ψηφιακές πλατφόρμες που μας ελέγχουν και μας παρακολουθούν»

Στο 2ο Γυμνάσιο Πατρών ψήφισε ο πρώην πρωθυπουργός

Γ.Παπανδρέου: «Απειλείται η δημοκρατία – Από τις ψηφιακές πλατφόρμες που μας ελέγχουν και μας παρακολουθούν»

Ο πρώην πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου βρέθηκε στο 2ο Γυμνάσιο Πατρών και άσκησε το εκλογικό του δικαίωμα το πρωί της Κυριακής (25/6). 

Στη συνέχεια έκανε δηλώσεις, υποστηρίζοντας μεταξύ άλλων ότι η «Δημοκρατία απειλείται» από τη συγκέντρωση πλούτου, εξουσίας και ενημέρωσης στα χέρια λίγων.

Μάλιστα, κατά τη διάρκεια δηλώσεών του μετά τη διαδικασία ψηφοφορίας, τόνισε:

«Η δημοκρατία απειλείται, από τη συγκέντρωση πλούτου, εξουσίας και μέσων ενημέρωσης στα χέρια των λίγων. Απειλείται από τις ψηφιακές πλατφόρμες που μας ελέγχουν, που μας παρακολουθούν καθημερινά. Απειλείται από την φτωχοποίηση, τις τεράστιες ανισότητες, την κλιματική αλλαγή, τις πολώσεις και τον αυταρχισμό. Σήμερα κάνουμε το δημοκρατικό μας καθήκον και επιλέγουμε εκπροσώπους του ελληνικού λαού».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Σήμερα κάνουμε δημοκρατικό μας καθήκον και επιλέγουμε εκπροσώπους του λαού. Από αύριο συνεχίσουμε τον αγώνα για τη δημοκρατία», κατέληξε ο πρώην πρωθυπουργός.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.