ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ο Κασσελάκης θα τα «κουτσοκαταφέρει» στις ευρωκάλπες , ο Κούλης θα μείνει πρωθυπουργός, έτσι ή αλλιώς. Αυτόν τον Ανδρουλάκη λυπάμαι...

Στις ΗΠΑ για τις γιορτές ο Σ.Κασσελάκης – Τα σχέδια με τον Τάιλερ και οι προορισμοί που θα επισκεφτούν 

Για ποιο λόγο δεν θα διαμείνει στο σπίτι του στην Νέα Υόρκη

Στις ΗΠΑ για τις γιορτές ο Σ.Κασσελάκης – Τα σχέδια με τον Τάιλερ και οι προορισμοί που θα επισκεφτούν 

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Προοδευτική Συμμαχία, Στέφανος Κασσελάκης, αναμένεται να αποχωρήσει τις 23 Δεκεμβρίου για τις Ηνωμένες Πολιτείες προκειμένου να περάσει οικογενειακά τις ημέρες των γιορτών.

Ωστόσο, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ δεν θα διαμείνει στο σπίτι του στην Νέα Υόρκη τις ημέρες των γιορτών, αλλά θα προτιμήσει να περάσει το χρόνο του με τους οικείους του.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ειδικότερα, κατά πληροφορίες, αναμένεται να μεταβεί στο Τέξας, όπου έχει εγκατασταθεί τα τελευταία χρόνια η οικογένεια Κασσελάκη, αλλά και στο Μισισίπι, όπου διαμένει η οικογένεια του συζύγου του, Τάιλερ Μακμπέθ, πριν επιστρέψει εκ νέου στην Αθήνα, επανεκκινώντας την πολιτική του δραστηριότητα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.