
Στην Αττική οι πολίτες μετράνε ακόμα τις «πληγές» τους (ειδικά σε Γλυφάδα-Βάρη) αλλά ο πρωθυπουργός Κ.Μητσοτάκης δεν είχε κανέναν πρόβλημα να πάει στα Καλάβρυτα για… σκι!
Επισκέφθηκε σήμερα το πρωί (24/1) το Χιονοδρομικό Κέντρο Καλαβρύτων.
Η άφιξή του πραγματοποιήθηκε παρουσία ολιγομελούς συνοδείας ασφαλείας.
Όπως μεταδίδει το Kalavryta News, ο πρωθυπουργός έβγαλε το εισιτήριό του, σήκωσε τα χιονοπέδιλα στον ώμο και στάθηκε στην ουρά των αναβατήρων μαζί με τον κόσμο.
Δεν άργησε να γίνει αντιληπτός, με αρκετούς να τον αναγνωρίζουν και να τον χαιρετούν έκπληκτοι (ο καθένας για τους δικούς του λόγους).
Ο πρωθυπουργός θα μείνει μόνο λίγες ώρες στα Καλάβρυτα και θα επιστρέψει το απόγευμα στην Αθήνα.
Δείτε φωτογραφίες:

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.
Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com
Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο info3@pronews.gr και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.