ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Σχόλιο Ε.Αντώναρου για «αποφάσεις καταστολής της βίας στα γήπεδα» από Κ.Μητσοτάκη: «Τώρα το θυμήθηκε;»

«Αυτά τα μέτρα όμως δεν έχουν καμμιά σχέση με τους λόγους για τος οποίους επικρίνονται»

Σχόλιο Ε.Αντώναρου για «αποφάσεις καταστολής της βίας στα γήπεδα» από Κ.Μητσοτάκη: «Τώρα το θυμήθηκε;»

Στις αποφάσεις της κυβέρνησης του Κυριάκου Μητσοτάκη για την καταπολέμηση της οπαδικής βίας αναφέρεται ο πρώην κυβερνητικός εκπρόσωπος της κυβέρνησης Κ.Καραμανλή, Ευάγγελος Αντώναρος. 

Ο Ε.Αντώναρος τονίζει ότι η κυβέρνηση θα μπορούσε να είχε εφαρμόσει την «σκληρή» στάση της «από πρόπερσι» και υποστηρίζει ότι δεν το έκανε «μάλλον γιατί είχε εκλογές εν όψει και δεν ήθελε να κακοκαρδίσει κανένα». 

Η ανάρτηση του Ε.Αντώναρου: 

«Αν και κατά πόσον θα αποδώσει η επικοινωνιακά οργανωμένη “σκληρή” στάση του επι δεκαήμερον εξαφανισμένου, Μητσοτάκη απέναντι στους οργανωμένους οπαδούς των ποδοσφαιρικών ομάδων θα φανεί σύντομα. Θα μπορούσε να την είχε εφαρμόσει από πρόπερσι — γιατί δεν το έκανε;

Μάλλον γιατί είχε εκλογές εν όψει και δεν ήθελε να κακοκαρδίσει κανένα. Αυτά τα μέτρα όμως δεν έχουν καμμιά σχέση με τους λόγους για τος οποίους επικρίνονται, και μάλιστα με αυστηρότητα και απο φιλοκυβερνητικά ΜΜΕ, ο ίδιος, ο Υπουργος Προπο και η Αστυνομία. Ότι δηλαδή — αν κι ήταν έγκαιρα και λεπτομερειακά ενημερωμένοι, μέχρι τους αριθμούς των αυτοκινήτων των Κροατών είχαν — δεν έκαναν Ο, ΤΙ ΕΠΙΒΑΛΛΕΤΑΙ για να ΠΡΟΛΑΒΟΥΝ και να ΕΜΠΟΔΙΣΟΥΝ την κακουργηματική δράση τους.

Και το χειρότερο: Οι διωκτικές αρχές μάλλον στα τυφλά προχωρούν ακόμη. Και ακόμη δεν μπορούν, λέει, να βρουν DNA κι αλλα αποδεικτικά στοιχείοα για τον φόνο. Όλα τα άλλα είναι προφάσεις εν αμαρτίαις — μέσα στην πλήρη ανικανότητα των αριθμητικά πολλών μεν, ανεπαρκών δε “Υπουργών Επικρατείας” του επιτελικού κράτους της ανικανότητας. Γι αυτό θα κριθούν ο Μητσοτάκης και η ομάδα του».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.