Ελπίζω ο Ζελένσκι να μας αφήσει καμιά σφαίρα να ρίχνουμε το Πάσχα τουλάχιστον...

Συνελήφθησαν στα Εξάρχεια οι γιοι γνωστού πρώην υπουργού του ΣΥΡΙΖΑ – Είχαν στην κατοχή τους δύο πτυσσόμενα γκλοπ

Ο ένας από τους δύο είχε στην τσέπη του και ένα ζευγάρι κοκάλινα γάντια

Συνελήφθησαν στα Εξάρχεια οι γιοι γνωστού πρώην υπουργού του ΣΥΡΙΖΑ – Είχαν στην κατοχή τους δύο πτυσσόμενα γκλοπ

Το απόγευμα της Δευτέρας (8/9) άνδρες της ομάδας ΟΠΚΕ, συνέλαβαν οι γιοι γνωστού πολιτικού και πρώην υπουργού του ΣΥΡΙΖΑ, στην οδό Χαριλάου Τρικούπη στα Εξάρχεια καθώς είχαν στην κατοχή τους δύο πτυσσόμενα γκλοπ.

Όλα ξεκίνησαν όταν άνδρες της ομάδας ΟΠΚΕ είδαν δύο νεαρούς να κινούνται ύποπτα.

Αφού έκριναν ότι πρέπει να προχωρήσουν στον έλεγχό τους, τους σταμάτησαν και προχώρησαν σε σωματικό έλεγχο, κατά τη διάρκεια του οποίου βρήκαν μέσα στα ρούχα τους δύο πτυσσόμενα γκλοπ.

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά και οι δύο νεαροί είχαν τοποθετήσει τα γκλοπ στο ίδιο σημείο στο μπροστινό μέρος του παντελονιού τους.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο ένας από τους δύο είχε στην τσέπη του και ένα ζευγάρι κοκάλινα γάντια.

Οι αστυνομικοί οδήγησαν τους δύο νεαρούς στο Αστυνομικό Τμήμα Εξαρχείων και εις βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία για το νόμο περί όπλων, ενώ ενημερώθηκε ο αρμόδιος Εισαγγελέας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
defencenet.ru
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο info3@pronews.gr και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.