ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Κύπρος, Ίμια, Oruc Reis, Κάσος. Εθνική συνήθεια έγινε η υποχώρηση...

Συνεχίζει τα ταξίδια η Π.Τσαπανίδου: Μετά το ταξίδι στον Ατλαντικό, τώρα στις παραλίες της Καραϊβικής (φώτο-βίντεο)

Μακριά από την θορυβώδη επικαιρότητα

Συνεχίζει τα ταξίδια η Π.Τσαπανίδου: Μετά το ταξίδι στον Ατλαντικό, τώρα στις παραλίες της Καραϊβικής (φώτο-βίντεο)

Μακριά από τα τεκταινόμενα της ελληνικής πολιτικής και όχι μόνο σκηνής, βρίσκεται η πρώην εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, Πόπη Τσαπανίδου και συγκεκριμένα στην Καραϊβική.

Η Π.Τσαπανίδου απολαμβάνει ξέγνοιαστες στιγμές στις μίνι διακοπές της στα καταγάλανα νερά του δημοφιλούς αμερικανικού νησιωτικού συμπλέγματος, νοτιοανατολικά του κόλπου του Μεξικού.

Η δημοσιογράφος είχε ενημερώσει τους διαδικτυακούς της φίλους για το ταξίδι που ετοίμαζε, αλλά και για ένα πλοίο πολλών ωρών που θα έπαιρνε για τον τελικό προορισμό, διασχίζοντας τον Ατλαντικό: «Όταν είπα ότι θα το κάνω, κάποιοι φίλοι ενθουσιάστηκαν. Άλλοι είπαν πως “ούτε αν με πλήρωναν θα το έκανα.

Όπως ακριβώς και στη ζωή, την καταιγίδα διαδέχτηκαν καλύτερες μέρες. Τα μποφόρ έπεσαν στα 7 και σήμερα βλέπω την πιο ήρεμη θάλασσα της τελευταίας εβδομάδας».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.