ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Σύρος: Η στιγμή που ο Σ.Κασσελάκης συνάντησε ηλικιωμένο έξω από το νοσοκομείο

Δείτε το βίντεο

Σύρος: Η στιγμή που ο Σ.Κασσελάκης συνάντησε ηλικιωμένο έξω από το νοσοκομείο

«Δεν είσαι μόνος σου» είπε ο Στέφανος Κασσελάκης στον ηλικιωμένο που ήταν έξω από το νοσοκομείο και τον πήρε αγκαλιά, φιλώντας τον

Μία ανθρώπινη στιγμή είχε ο Στέφανος Κασσελάκης κατά την επίσκεψή του στο νοσοκομείο Σύρου, όταν συνάντησε έναν ηλικιωμένο ο οποίος μόλις τον αντίκρισε, βούρκωσε και έκλαιγε.

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ τον πήρε αγκαλιά και τον φίλησε:

«Πες μου. Καλά είσαι; Δεν είσαι μόνος σου. Υπομονή. Πού να σε πάω;» είπε ο Στέφανος Κασσελάκης που είδε τον ηλικιωμένο να δυσκολεύεται να περπατήσει.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.