ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Φόρος υγείας» σε αλάτι, ζάχαρη, αλκοόλ, καπνά! Για τα εμβόλια θα πληρώσει κανείς;

Σύσσωμη η οικογένεια του Σ.Κασσελάκη σε κομματική εκδήλωση του ΣΥΡΙΖΑ στον Πειραιά (φωτο) 

Δείτε την ανάρτηση που έκανε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Τ.Αλεξιάδης

Σύσσωμη η οικογένεια του Σ.Κασσελάκη σε κομματική εκδήλωση του ΣΥΡΙΖΑ στον Πειραιά (φωτο) 

Η οικογένεια Κασσελάκη έδωσε το παρών στην εκδήλωση που διοργάνωσε το βράδυ του Σαββάτου (16/12) η ΟΜ ΣΥΡΙΖΑ Ε’ Πειραιά.

Σχετική ανάρτηση στα social media έκανε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Τρύφων Αλεξιάδης, τονίζοντας πως η εκδήλωση είχε μεγάλη επιτυχία και πως μεταξύ όσων πήγαν ήταν ο Στέφανος Κασσελάκης, ο πατέρας του, Θεόδωρος, ο αδελφός του, Στέλιος και ο σύζυγός του, Τάιλερ.

Η ανάρτηση που έκανε ο Τρύφων Αλεξιάδης:

Μεγάλη επιτυχία της εκδήλωσης που διοργάνωσε η Ο.Μ. ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ Ε’ Πειραιά χθες βράδυ. Το Συντονιστικό έβαλε ψηλά τον πήχη και τα κατάφερε.

Μας τίμησε με την παρουσία της η οικογένεια Κασσελάκη (ο κ. Θεόδωρος, ο Stefanos Kasselakis, ο Στέλιος, ο Tyler) που διατηρεί από παλιά σχέσεις με τις γειτονιές του Πειραιά, καθώς και ο …αεικίνητος σύντροφος και φίλος Nikolas Farantouris II.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Η αισιοδοξία, το κέφι και οι όμορφες κουβέντες έκαναν τη βραδιά αξέχαστη. Συγχαρητήρια στους διοργανωτές!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.