ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Τα… «περίεργα» των εκλογών: Υποψήφιοι της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ μοιράζονται την ίδια πολυκατοικία

Οι δύο πολιτικοί έχουν επίσης μακρινή συγγένεια

Τα… «περίεργα» των εκλογών: Υποψήφιοι της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ μοιράζονται την ίδια πολυκατοικία

Ένα σπάνιο ενόψει εκλογών περιστατικό έρχεται από την Κορινθία, όπου  δύο συγγενείς, υποψήφιοι με διαφορετικά κόμματα, τη ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ, έχουν στήσει τα εκλογικά γραφεία τους στην ίδια πολυκατοικία.

Οι δύο πολιτικοί, οι οποίοι σύμφωνα με πληροφορίες από την Κορινθία, έχουν μακρινή συγγένεια, μοιράζονται εκτός από την πολυκατοικία και το ίδιο επίθετο.

Ο ένας είναι ο Νίκος Ταγαράς, ο υφυπουργός Χωροταξίας και Αστικού Περιβάλλοντος, που είναι υποψήφιος στον νομό Κορινθίας και έχει «καταλάβει», τον 2ο όροφο της πολυκατοικίας.

Θα προσπαθήσει να εκλεγεί για τέταρτη φορά βουλευτής, μετά τις εκλογές της 6ης Μαΐου 2012, της 17ης Ιουνίου 2012 και της 7ης Ιουλίου 2019.

Αντιθέτως, η Κατερίνα Ταγαρά κατεβαίνει για πρώτη φορά στον στίβο της πολιτικής. Είναι η αναπληρώτρια Γραμματέας του τομέα Εξωτερικών Υποθέσεων του ΠΑΣΟΚ, και υποψήφια στον ίδιο νομό, και έχει «καταλάβει» τον πρώτο όροφο της ίδιας πολυκατοικίας, όπως βλέπετε στη φωτογραφία.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.