ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Τα συμπεράσματα του Π.Πολάκη για το σκάνδαλο Α.Πάτση: «Η αλήθεια δεν κρύβεται»

Ο Πολάκης αισθάνεται δικαιωμένος με αφορμή τις αποκαλύψεις που οδήγησαν στη διαγραφή του Πάτση από τη ΝΔ

Τα συμπεράσματα του Π.Πολάκη για το σκάνδαλο Α.Πάτση: «Η αλήθεια δεν κρύβεται»

«Μετά τη χαριστική βολή, ήρθε η διαγραφή» αναφέρει ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Παύλος Πολάκης, ο οποίος με μία σειρά αναρτήσεων, αποκάλυψε τη «δράση» του βουλευτή Ανδρέα Πάτση.

Ο πρώην αναπληρωτής υπουργός Υγείας, Παύλος Πολάκης, προχώρησε σε νέα ανάρτηση, όπου μεταξύ άλλων μιλά για τα συμπεράσματα της υπόθεσης Πάτση, ενώ αφήνει αιχμές σχετικά με τη διαγραφή του, αλλά και τα συστημικά ΜΜΕ.

Όπως τονίζει ο Βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, τρία είναι τα συμπεράσματα της υπόθεσης:

«1- Με στοιχεία – αποδείξεις – σκληρά -αποφασιστικά, γίνεται η ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ

2- Η αλήθεια ΔΕΝ ΚΡΥΒΕΤΑΙ! Η δύναμη των σοσιαλ μίντια είναι ΤΕΡΑΣΤΙΑ .Δεν χρειαζόμαστε τα συστημικά ΜΜΕ να μας παίξουν για να κάνουμε ουσιαστική αντιπολίτευση. Γι αυτό και δεν θα συνδιαλλαγούμε μαζί τους ΠΟΤΕ!!!

3- και σημαντικότερο, έσπευσε να τον διαγράψει ,για να προλάβει το μέγα σκάνδαλο που έχω ήδη αναγγείλει πως θα σκάσει (LYKTOS……..)»

Ο ίδιος παράλληλα, ευχαρίστησε του συνεργάτες του στον Τομέα Διαφάνειας του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ όπου αποκάλυψαν όλοι μαζί «τη διεφθαρμένη δραστηριότητα του βουλευτή Γρεβενών της ΝΔ Ανδρέα Πάτση που οδήγησε στη διαγραφή του! (δραστηριότητά που τρία χρόνια γινόταν με την κάλυψη της ΝΔ ,του Μητσοτάκη και των υπουργών του)».

Αναλυτικά η ανάρτηση:

«Και μετα τη χαριστική βολή (φωτο 1) ,ΗΡΘΕ Η ΔΙΑΓΡΑΦΗ!!!(φωτο2)

Ένα μεγάλο Ευχαριστω στους συνεργάτες μου του ΤΟΜΕΑ ΔΙΑΦΑΝΕΙΑΣ του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ που αποκαλύψαμε ,όλοι μαζί,τη διεφθαρμένη δραστηριότητα του βουλευτη Γρεβενων της ΝΔ Ανδρεα Πάτση που οδήγησε στη διαγραφή του!!!(δραστηριοτητα που τρία χρόνια γινόταν με την κάλυψη της ΝΔ ,του Μητσοτακη και των υπουργών του )

ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ ΠΟΥ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ ΑΥΤΗ:

1) Μόνο έτσι, με στοιχεία – αποδείξεις-σκληρά-αποφασιστικά ,γίνεται η ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ.

2) Η αλήθεια ΔΕΝ ΚΡΥΒΕΤΑΙ !!! Η δύναμη των σοσιαλ μίντια είναι ΤΕΡΑΣΤΙΑ .Δεν χρειαζόμαστε τα συστημικά ΜΜΕ να μας παίξουν για να κάνουμε ουσιαστική αντιπολίτευση. Γι αυτό και δεν θα συνδιαλλαγουμε μαζί τους ΠΟΤΕ!!!

3) και σημαντικότερο .Έσπευσε να τον διαγράψει ,για να προλαβει το μέγα σκάνδαλο που έχω ήδη αναγγείλει πως θα σκάσει (LYKTOS……..)
Εκει να δεις γλέντια!!!!!»

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.