
Ο υπουργός Υγείας Άδωνις Γεωργιάδης, όπως φαίνεται έχει κάνει αρκετές πολιτικές «κωλοτούμπες» στη ζωή του, καθώς πριν από λίγες μέρες δημοσίευσε στον προσωπικό του λογαριασμό στο «Χ» μια φωτογραφία στην οποία είναι μαζί με τον Χρήστο Μαραφάτσο, Πρόεδρο των Ελλήνων υποστηρικτών του Ντόναλντ Τραμπ.
Μάλιστα στην ανάρτηση έγραψε:
«Με τον φίλο μου εδώ και πολλά χρόνια Χρήστο Μαραφάτσο, Πρόεδρο των Ελλήνων υποστηρικτών του Ντόναλντ Τραμπ, (Chair of Greeks for Trump) στο γραφείο μου»!
Δεν έχει ξαναπεράσει μεγαλύτερο λαμόγιο και πολιτικός απατεώνας σε κανένα κόμμα και σε καμία ιδεολογική πλευρά. Είναι ο χειρότερος των χειρότερων…Ο πολιτικός κωλοτούμπας φαινόμενο…η κατσαρίδα της πολιτικής. Για μια καρέκλα και δύο αργύρια θα πούλαγε και την μάνα του… pic.twitter.com/qUeS3CyXMl
— Bazinga (@BazingaGR) January 11, 2025
Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.
Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com
Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.