ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Αυτός ο Βαρτζόπουλος (και «καραμανλικός» τρομάρα του) πόσα «κιλά» πολιτικά χαζός είναι;

Έγκλημα στα Τέμπη – Πατέρας θύματος: «Να πληρώσουν όσοι δολοφόνησαν το παιδί μου – Μετά από τέτοια βαρβαρότητα θέλω εκδίκηση»

«Έτρεπε από την αρχή οι εκπρόσωποι των εταιριών και το υπουργείο να ήταν προφυλακισμένοι»

Έγκλημα στα Τέμπη – Πατέρας θύματος: «Να πληρώσουν όσοι δολοφόνησαν το παιδί μου – Μετά από τέτοια βαρβαρότητα θέλω εκδίκηση»

Ο Παύλος Ασλανίδης, πατέρας 26χρονου Δημήτρη, που έχασε τη ζωή του στο έγκλημα των Τεμπών, το μεσημέρι της Δευτέρας (26/2) μίλησε σε τηλεοπτική εκπομπή και τόνισε «να πληρώσουν όσοι δολοφόνησαν το παιδί μου, μετά από τέτοια βαρβαρότητα που επέδειξαν θέλω εκδίκηση».

«Τον εξαφανίσανε, μαζί με τα άλλα 27 παιδιά. Με ένα χρόνο τώρα που έχει καθυστερήσει η δικαιοσύνη, δεν περιμένουμε τίποτα. Έτρεπε από την αρχή οι εκπρόσωποι των εταιριών και το υπουργείο να ήταν προφυλακισμένοι. Τα κάνανε πολύ σωστά για αυτούς. Τα κάνανε για να γίνει η συγκάλυψη», τόνισε.

Ενώ παράλληλα συμπλήρωσε «είμαι πολύ θυμωμένος και απαιτώ τα δικαιώματα μου. Θέλω να πληρώσουν όσοι δολοφόνησαν το παιδί μου».

Ο πατέρας του, ήταν εκείνος που του είπε να πάρει το τρένο για οικονομικούς λόγους.

Όταν σταμάτησαν οι έρευνες έβαλε δικό του πραγματογνώμονα και ειδικό σκύλο και βρήκαν ανθρώπινα μέλη, τα οποία τα είχαν πετάξει.

«Δεν μας πήρε κανείς για συγγνώμη και δεν θέλουμε. Συγγνώμη από πού; Από δολοφόνους; Που πήραν τα υπολείμματα των παιδιών και τα πετάξανε; Και τα βρήκαμε 10 μήνες μετά με τους ειδικούς σκύλους; Πέρα από τη δολοφονία, ήρθε και η βαρβαρότητα και συνεχίστηκαν οι ύβρεις.

Υπήρχε ακόμα μία αγνοούμενη, η Εριέττα, και αυτοί παραβίασαν τον τόπο της τραγωδίας. Ακόμα και σήμερα είναι αγνοούμενη. Ο Καραμανλής πήγε εκεί και στεναχωριόταν επειδή τελείωσε η πολιτική του καριέρα. Αυτό τον στεναχώρησε και αυτό φάνηκε και στην Εξεταστική. Μιλούσε με θράσος και κυνισμό. Όλα για το εισιτήριο».

«Στην αρχή θέλαμε δικαιοσύνη αλλά μετά από όλη αυτήν την βαρβαρότητα, δεν θα ντραπώ να το πω, θέλουμε εκδίκηση».

Ο ίδιος έχει έρθει σε επαφή με έναν επιζώντα που ήταν στο ίδιο βαγόνι με τον γιο του.

«Όταν ξεκίνησε να μου λέει για το συμβάν του είπα να σταματήσει, δεν άντεχα να το ακούσω. Το ένστικτο μας, μας λέει πως θα κερδίσουμε. Θα κερδίσουμε με πολλές μάχες».

«Ο Δημήτρης εργαζόταν στην Ισπανία. Επέστρεφε από την Αθήνα που είχε πάει που είχε πάει για να δει την κοπέλα του. θα έφευγε λίγες ημέρες μετά για Ισπανία μαζί με την κοπέλα του.

Στις 11.20 έγινε. Ο άλλος μου ο γιος είχε πάει στον σταθμό να τον πάρει και με πήρε τηλέφωνο ότι κάτι συνέβη. Εγώ νόμιζα πως έχει καθυστέρηση και μου λέει άνοιξε την τηλεόραση και όταν είδα τις φωτιές, τρελάθηκα. Η σύζυγός μου είναι γενναία και έχει κίνητρο τα άλλα δύο παιδιά. Πάντα προσέχαμε τα παιδιά μας αλλά δυστυχώς μας τα πήραν χέρια άλλα», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Όπως είπε, ο Δημήτρης τους είχε πάρει τηλέφωνο το απόγευμα και από τότε δεν τον ξαναείδαν ούτε τον ξανάκουσαν.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.