ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Θεσσαλονίκη: Η συνάντηση Σ.Κασσελάκη με τον Γ.Μπουτάρη σε μπαρ και ευχή να «σπάσει αυγά»

«Δεν κάνω και κάτι άλλο», του απάντησε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ

Θεσσαλονίκη: Η συνάντηση Σ.Κασσελάκη με τον Γ.Μπουτάρη σε μπαρ και ευχή να «σπάσει αυγά»

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Στέφανος Κασσελάκης, συναντήθηκε απόψε στη Θεσσαλονίκη με νέους επιχειρηματίες και ανθρώπους από τον χώρο του πολιτισμού, ενώ κατά τη διάρκεια της επίσκεψής του βρέθηκα και με τον πρόεδρο της Θεσσαλονίκης. 

Συγκεκριμένα ο Σ.Κασσελάκης συνάντησε τους νέους σε καφέ στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, εκεί μίλησε με καθέναν ξεχωριστά από τους προσκεκλημένους και αντάλλαξε απόψεις για τα ζητήματα που τους απασχολούν.

Εκείνη την ώρα σε γειτονικό μαγαζί δειπνούσε ο πρώην δήμαρχος Θεσσαλονίκης Γιάννης Μπουτάρης με την παρέα του και μόλις το πληροφορήθηκε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ πήγε να τον χαιρετίσει. Στη σύντομη συζήτηση που είχαν αναφέρθηκαν στο θέμα των αποδήμων Ελλήνων και ο κ. Κασσελάκης μίλησε για τη δίψα που έχουν νέοι απόδημοι να επιστρέψουν στην πατρίδα τους.

Ο κ. Μπουτάρης του είπε ότι «ζούμε σε περίοδο παρακμής» και του ζήτησε να «σπάσει αβγά». «Δεν κάνω και τίποτε άλλο», του απάντησε ο κ. Κασσελάκης. Κι όταν του ευχήθηκαν «καλή δύναμη και γερό στομάχι», αντέδρασε λέγοντας «γερό στομάχι έχω».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Σε διπλανό τραπέζι δειπνούσαν ο υφυπουργός παρά τω πρωθυπουργώ Γιάννης Μπρατάκος, η υφυπουργός Τουρισμού Έλενα Ράπτη και ο υφυπουργός Μακεδονίας και Θράκης Στάθης Κωνσταντινίδης και ο κ. Κασσελάκης τους χαιρέτισε και αυτούς. Στη συνέχεια ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ έστησε “πηγαδάκι” με νέους στον πεζόδρομο της Καλαποθάκη.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.