ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χρειάζονται και στοιχεία για τη νοθεία. Όχι μόνο ενδείξεις...

Τη διαγραφή του από τον ΣΥΡΙΖΑ ζητά ο Γ.Μιχελογιαννάκης – «Το κόμμα είναι σε κώμα και δυστυχώς ανύπαρκτο»

Η ανακοίνωση του πρώην βουλευτή

Τη διαγραφή του από τον ΣΥΡΙΖΑ ζητά ο Γ.Μιχελογιαννάκης – «Το κόμμα είναι σε κώμα και δυστυχώς ανύπαρκτο»

Τη διαγραφή του από τον ΣΥΡΙΖΑ ζητάει ο πρώην βουλευτής Γιάννης Μιχελογιαννάκης εκτοξεύοντας ευθείες βολές κατά του Στέφανου Κασσελάκη και των ανθρώπων του.

«Το κόμμα, βλέπουμε ότι είναι σε κώμα και δυστυχώς ανύπαρκτο και θα ενεργοποιηθεί μόνο παραμονές των εκλογών για το συνέδριο και τις νομαρχιακές εκλογές, μόνο και μόνο για να διατηρηθούν πάλι οι συσχετισμοί, οι προσωπικές φιλοδοξίες και οι άνθρωποι του προέδρου», αναφέρει μεταξύ άλλων.

Ολόκληρη η ανακοίνωση:

«Όλοι ξέρουμε ότι ζούμε σε μια κοινωνία στη σημερινή Ελλάδα με δεκάδες προβλήματα. Έχουμε φτάσει στο σημείο να μην μπορούμε να ζήσουμε με τα οικονομικά μας, με την κατάσταση που επικρατεί στην υγεία, στην Παιδεία, στην ασφάλειά μας και σε πολλούς άλλους τομείς που χρειάζονται τόμους να περιγραφούν.

Σε αυτήν την κατάσταση, που την ευθύνη έχει η κυβέρνηση, λιμάνι ασφαλείας διαχρονικά στην πολιτική είναι η αξιωματική αντιπολίτευση. Αυτή έπρεπε να κοντράρει συνεχώς στα κακώς κείμενα, να αναδεικνύει όλα τα προβλήματα, να προτείνει λύσεις και να ξεσηκώνει την κοινωνία ώστε να νουθετείται η κυβέρνηση.

Δυστυχώς αυτό δεν το βλέπουμε. Επίσης όσον αφορά το κόμμα, βλέπουμε ότι είναι σε κώμα και δυστυχώς ανύπαρκτο και θα ενεργοποιηθεί μόνο παραμονές των εκλογών για το συνέδριο και τις νομαρχιακές εκλογές, μόνο και μόνο για να διατηρηθούν πάλι οι συσχετισμοί, οι προσωπικές φιλοδοξίες και οι άνθρωποι του προέδρου.

Σε αυτό το τοπίο, με τα τόσα χρόνια στην πολιτική και σε τόσες φορές που με τίμησε ο κόσμος, δεν μπορώ να συμμετέχω. Για αυτό ζητάω τη διαγραφή μου από το κόμμα που τόσο αγάπησα αλλά που δεν μπορώ πια να υπηρετήσω.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Μιχελογιαννάκης Γ., πρώην βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.