
Ως το ευτράπελο της ημέρας μπορεί να χαρακτηριστεί η πτώση του σκουλαρικιού της Ν.Πελόζι την στιγμή που μιλούσε στο Κογκρέσο ο Κ.Μητσοτάκης.
Το γεγονός δεν πέρασε απαρατήρητο από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.
Της έφυγαν τα σκουλαρίκια,της Πελοζι
🤣😂🤣😂🤣😂 pic.twitter.com/5nvjXu641K— Marka2 (@Marka2_) May 17, 2022
Συμφωνείτε με την θέση που εξέφρασε ο Κ.Μητσοτάκης στην ομιλία του στο Κογκρέσο ότι η Μαριούπολη είναι το «νέο Μεσολόγγι»;
- Όχι (93%, 30,383 Votes)
- Ίσως όχι (1%, 338 Votes)
- Ναι (4%, 1,278 Votes)
- Ίσως ναι (1%, 303 Votes)
- Δεν γνωρίζω/Δεν απαντώ (1%, 266 Votes)
Σύνολο ψήφων: 32,568

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Σκύλος μπήκε σε αγώνα ποδοσφαίρου & ζητούσε χάδια στην κοιλιά του (βίντεο)
- Power Pass: Δίνεται παράταση ως τις 5 Ιουλίου για την υποβολή αιτήσεων για το επίδομα ρεύματος
- Ν.Ανδρουλάκης: «Η κυβέρνηση δεν έχει το θάρρος να πει ότι… Πάω σε ένα δύσκολο χειμώνα – Οδηγώ τη χώρα σε εκλογές»
- Telegram Community: Ένας ακόμη τρόπος για να μαθαίνεις πρώτος τα τελευταία νέα από το Pronews.gr
Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.
Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com
Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.