ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Το κόμμα της Ζ.Κωνσταντοπούλου ψάχνει… «ληστές τραπέζης» (φώτο)

Η εξήγηση της επικεφαλής της «Πλεύσης Ελευθερίας»

Το κόμμα της Ζ.Κωνσταντοπούλου ψάχνει… «ληστές τραπέζης» (φώτο)

Χαμός έχει γίνει τις τελευταίες ώρες στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ένα σημείο στο σάιτ του κόμματος της Ζωής Κωνσταντοπούλου, στο οποίο οι επισκέπτες καλούνται να καταγράψουν τις «επαγγελματικές και προσωπικές δεξιότητες που μπορεί να είναι χρήσιμες στο κίνημα» και υπάρχει η επιλογή του ληστή τραπέζης! 

Ως εκ τούτου, πολλοί αναρωτήθηκαν πώς μπορούν οι ληστές να φανούν χρήσιμοι στο κόμμα και η ίδια η Ζωή Κωνσταντοπούλου δίνει την απάντησή της.

Όπως περιγράφει σε ανάρτησή της στο Facebook, ήταν μια… «χιουμοριστική επιλογή» προκειμένου ουσιαστικά να γίνει… viral και όπως αποδείχτηκε πέτυχε τον στόχο της.

«Η χιουμοριστική αυτή επιλογή υπάρχει χρόνια στο site μας, για να γίνει γνωστή η ιστοσελίδα της Πλεύσης Ελευθερίας μας – Πλεύση Ελευθερίας!

Φαίνεται σήμερα έπιασε τόπο!

Μπείτε στο site μας και ακολουθείστε τις οδηγίες που υπάρχουν εκεί, με την υπέροχη φωνή του Διαμαντή Καραναστάση, κι ελάτε να αλλάξουμε τον κόσμο, με αγάπη», έγραψε η Ζωή Κωνσταντοπούλου.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.