Το πολιτικό ατύχημα που λέγεται «Κωνσταντίνος Μπογδάνος»…

Αποχωρεί από την πολιτική ή η πολιτική αποχωρεί από αυτόν;

Το πολιτικό ατύχημα που λέγεται «Κωνσταντίνος Μπογδάνος»…

O Κωνσταντίνος Μπογδάνος μοιάζει να είναι ακόμα ζαλισμένος  από τις διαδοχικές «φάπες» που πέφτουν από την ημέρα ένταξής του στο κόμμα του υπέργηρου εργολάβου Π.Εμφιετζόγλου. Δεν ξέρουμε σε ποιο κόμμα, γιατί έχει αλλάξει πέντε-έξι ονόματα και κόμματα, αλλά εν πάση περιπτώσει, μιλάμε για τον συγκεκριμένο.

Αλλιώς δεν εξηγείται το tweet που έκανε πριν λίγο και σύμφωνα με το οποίο «διαψεύδει ότι αποχωρεί από την πολιτική» και αναφέρεται στα parapolitika.gr και στο pronews.gr που αναδημοσίευσε (με αναφορά, όπως πάντα, στην πηγή) την είδηση.

Μόνο που δεν έχει βάλει το πρωτότυπο δημοσίευμα του parapolitika.gr στο tweet, αλλά αυτό του pronews.gr. Αν και αναφέρει ότι είναι αναδημοσίευση.

Σε επικοινωνία μάλιστα με στέλεχος του pronews.gr τον εγκάλεσε «γιατί αναδημοσίευσε μια μαλ…κία του Κουρτάκη».

Ίσως γιατί δεν το διέψευσε, ποτέ, ο ίδιος ο Κ.Μπογδάνος, ότι αποχωρεί παρά το γεγονός ότι είχαν περάσει 25 ημέρες από το αρχικό δημοσίευμα στα parapolitika.gr;

Και είναι μάλιστα τόσο ζαλισμένος που λέει στο tweet ότι τα parapolitika.gr το έγραψαν στις 9 Μαΐου, ενώ το έγραψαν στις 5 Μαΐου…

Βέβαια, γνωρίζουν όλοι ότι είδηση είναι μόνο όταν το γράφει το pronews.gr, αλλά καλό είναι να ρίχνει καμιά ματιά και σε άλλα ΜΜΕ, έτσι για αλλαγή.

Μπορεί να είχαν γράψει π.χ. ότι… πέθανε! Δεν θα έπρεπε να το διαψεύσει; 

Όσο για το αν θα αποσυρθεί από την πολιτική θα πρέπει να περιμένουμε το βράδυ της 25ης Ιουνίου…

Το tweet του Μπογδάνου:

Και το δημοσίευμα των parapolitika.gr της 5ης Μαΐου που δεν μπήκε στο κόπο να το διαψεύσει:

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.