ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

To pronews.gr σε «υψηλές πτήσεις»: Στην πρώτη τριάδα των ελληνικών ενημερωτικών ιστοσελίδων!

Βάσει της μοναδικής αξιόπιστης μέτρησης της Semrush - Μια επιτυχία που οφείλεται σε... εσάς!

To pronews.gr σε «υψηλές πτήσεις»: Στην πρώτη τριάδα των ελληνικών ενημερωτικών ιστοσελίδων!

Το pronews.gr, βάσει των στοιχείων της μεγαλύτερης και πλέον έγκυρης πλατφόρμας μέτρησης επισκεψιμοτήτων, Semrush, βρίσκεται στην τρίτη θέση επισκεψιμότητας και αναγνωσιμότητας των ενημερωτικών ιστοσελίδων στην Ελλάδα, με μικρή διαφορά από την δεύτερη, ενώ βρίσκεται στην ένατη θέση συνολικά σε όλες τις ιστοσελίδες που περιλαμβάνουν την Google, το YouTube, το Facebook, τo Instagram κλπ., στην Ελλάδα!

Το pronews.gr έχει επιτύχει να υπερσκελίσει σε επισκεψιμότητα και πιστότητα αναγνωστών, όλες τις άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες της χώρας, οι οποίες ανήκουν σε μεγάλα επιχειρηματικά συγκροτήματα, βιομηχάνων, εφοπλιστών κλπ., για δύο βασικούς λόγους: Κοιτάμε στα μάτια τους αναγνώστες μας και γράφουμε αυτό που συμβαίνει και αυτό που πιστεύουμε ότι πρέπει να γίνουν στην χώρα για να μπορέσει να σταθεί ως «ίση προς ίσους» στην κοινωνία των ελεύθερων και προηγμένων κρατών.

Και δεν γράφουμε αυτά που μας υπαγορεύουν….

Είναι γεγονός ότι ουδέποτε τα τελευταία 12 χρόνια τουλάχιστον, υποχωρήσαμε κάτω από την πρώτη πεντάδα ή επτάδα των δημοφιλέστερων ενημερωτικών ιστοσελίδων, αλλά πλέον νιώθουμε ότι δρέπουμε τους καρπούς μιας ειλικρινής διαδραστικής σχέσης με τα εκατομμύρια των αναγνωστών μας, σκαρφαλώνοντας ακόμα πιο ψηλά.

Eπάνω από το pronews.gr βρίσκεται μόνο το protothema.gr, με την γνωστή ομάδα εφοπλιστών και ενεργειακών κολοσσών στην μετοχική του σύνθεση και σε πολύ μικρή απόσταση, το newsit.gr της ομάδας ιστοσελίδων του Ν.Ευαγγελάτου με την καθημερινή πανεθνική τηλεοπτική παρουσία.

Μαζί με την ομάδα των defencenet σε Ελλάδα και εξωτερικό (defencenet.gr, defencenet.ae, defencenet.ru). το ygeiamasnews.gr, τα περιοδικά του ομίλου (ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ, ΑΜΥΝΤΙΚΗ ΒΙΒΛΟΣ), την PRONEWS Tηλεόραση Νότιας Ελλάδας (είναι το πρώτο σε τηλεθέαση ενημερωτικό τηλεοπτικό δίκτυο σε νότια Στερεά Ελλάδα, Πελοπόννησο, νησιά Αργοσαρωνικού και νότια Επτάνησα), τα κανάλια στο YouTube και την σχέση στρατηγικής συνεργασίας με την ημερήσια εφημερίδα ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ (Ένθετο UR κλπ.), κάθε μήνα 1 στους 2 Έλληνες διαβάζει, βλέπει ή ακούει τουλάχιστον ένα άρθρο των Μέσων του DNM Group κι 1 στους 5 είναι καθημερινός αναγνώστης, ακροατής ή τηλεθεατής τους!

Χωρίς ούτε ένα ευρώ από τις «λίστες Πέτσα» που δυστυχώς «έκλεισαν μάτια. αυτιά και στόμα» στα περισσότερα ΜΜΕ, χωρίς κρατική διαφήμιση, χωρίς αφεντικά, είμαστε συνεπείς με τα πιστεύω μας και καθημερινά προσπαθούμε να γίνουμε καλύτεροι.

Δεν ανήκουμε σε εφοπλιστές, σε βιομήχανους, σε εταιρείες ενέργειας, σε τράπεζες.

Ανήκουμε μόνο σε εσάς. Και από εσάς περιμένουμε μόνο αγάπη κι εμπιστοσύνη. Γιατί το PRONEWS είστε εσείς!

Και όπως πάντα συνηθίζουμε να λέμε «Τα καλύτερα έρχονται»!

Σας ευχαριστούμε για όλα…

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Η ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ PRONEWS

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.