
O υπουργός Υγείας, Άδωνις Γεωργιάδης, απάντησε στον τηλεοπτικό αέρα για την «διαφήμιση» που έκανε στις κρέμες La vie en Rose, με τον Δήμο Βερύκιο να σχολιάζει τις δηλώσεις του.
«Δέχτηκα κριτική γιατί διαφήμισα μια εταιρεία για κρέμες, τη La Vie en Rose της κυρίας Κατσαφάδου. Για ποιον λόγο το έκανα όμως; Πέρα από το ότι είναι πολύ καλές κρέμες και τις συστήνω, έχω συγκινηθεί και με αυτή την οικογένεια για τον εξής λόγο: Έρχονται μια μέρα στο γραφείο μου και μου λένε: Εμείς τα έχουμε πάει εξαιρετικά καλά και θέλουμε να κάνουμε δωρεές στο ΕΣΥ».
Στη συνέχεια ο Υπουργός Υγείας εξέφρασε το «ευχαριστώ» του λέγοντας: «Ας έρθουν και άλλοι να κάνουν τέτοιες δωρεές να τους διαφημίσω. 100 φορές θα την διαφημίσω και σε αυτή τη χώρα πρέπει να αναγνωρίζουμε το καλό» είπε στο Action 24.
Αναφορικά με τα botox που έκανε, Άδωνις Γεωργιάδης, είπε πως πρόκειται για μεγάλη υποκρισία «να κρύβουμε αυτό που κάνουμε» σπεύδοντας μάλιστα να συμπληρώσει πως στα ιατρεία των πλαστικών χειρουργών δεν υπάρχει ούτε ένα κενό για ραντεβού. «Μόνο ο Άδωνις πάει;» διερωτήθηκε.
«Μπράβο» στον υπουργό Υγείας για τη διαφήμιση της γνωστής εταιρείας καλλυντικών είπε και ο δημοσιογράφος Δήμος Βερύκιος, σε ανάρτησή του: 
Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.
Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com
Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο info3@pronews.gr και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.