ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χρειάζονται και στοιχεία για τη νοθεία. Όχι μόνο ενδείξεις...

Το «Χ» έστησε νέο «γλέντι» για το σήμα της «Νέας Αριστεράς» – «Βρε σατανάδες λογότυπο από καρεκλάδικο αντιγράψατε;»

Η Νέα Αριστερά έγινε τρεντ στο Twitter και το σήμα δεν έμεινε ασχολίαστο από τους χρήστες του διαδικτύου

Το «Χ» έστησε νέο «γλέντι» για το σήμα της «Νέας Αριστεράς» – «Βρε σατανάδες λογότυπο από καρεκλάδικο αντιγράψατε;»

Η νέα Κοινοβουλευτική Ομάδα «Νέα Αριστερά» που απαρτίζεται από τους 11 βουλευτές που αποχώρησαν από τον ΣΥΡΙΖΑ ανακοινώθηκε σε χθεσινή εκδήλωση και το «Χ» δεν μπορούσε να αφήσει το γεγονός ασχολίαστο.

Με την ανακοίνωση του ονόματος δόθηκε στη δημοσιότητα και το σήμα του νέου φορέα, το οποίο σχηματίζεται από ένα ανθρωπάκι σε σχήμα βέλους το οποίο κοιτά αριστερά.

Το Twitter τρολάρει το σήμα της Νέας Αριστεράς

Γρήγορα, η Νέα Αριστερά έγινε τρεντ στο Twitter και το σήμα δεν έμεινε ασχολίαστο από τους χρήστες του διαδικτύου, οι οποίοι φάνηκε να είχαν διάθεση για χιούμορ. Μάλιστα, κάποιοι χρήστες του Twitter έκαναν λόγο για αντιγραφή του λογότυπο από ταϊλανδέζικη εταιρεία με καρέκλες.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.