ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

«Τρέχει» να προλάβει τις «φωτιές» στη ΝΔ ο Α.Σκέρτσος: «Δεν χρειάζεται να κουνάμε το δάχτυλο στους διαφωνούντες» (upd)

«Το ζήτημα αυτό είναι φορτισμένο αξιακά και συναισθηματικά» είπε αλλά αυτό που τον «καίει» είναι ότι η ΝΔ έπεσε κάτω από τους 120 βουλευτές

«Τρέχει» να προλάβει τις «φωτιές» στη ΝΔ ο Α.Σκέρτσος: «Δεν χρειάζεται να κουνάμε το δάχτυλο στους διαφωνούντες» (upd)

(Ανανέωση από αρχική δημοσίευση: 09:53): Επιχειρώντας να «σβήσει» τις φωτιές που άναψα στο εσωτερικό της ΝΔ και αναφερόμενος στους «γαλάζιους» βουλευτές που δεν ψήφισαν το εκτρωματικό νομοσχέδιο με το οποίο θα παραδίδονται ανήλικα παιδιά σε ΛΟΑΤΚΙ+ ζευγάρια, ο  υπουργός Επικρατείας Άκης Σκέρτσος ζήτησε «να μην κουνάμε το δάχτυλο στους διαφωνούντες».

Στη ΝΔ και στην κυβέρνηση ξέρουν πως πλέον υπάρχει σοβαρό πρόβλημα καθώς 52 βουλευτές αποδοκίμασαν και ιδιαίτερα οι 21 που καταψήφισαν, το προσωπικό νομοσχέδιο του Κ.Μητσοτάκη, γιατί περί αυτού πρόκειται.

Η ΝΔ έπεσε κάτω από τους 120 βουλευτές που είναι και το κατώτερο δυνατό όριο που επιτρέπει το Σύνταγμα ώστε μία κυβέρνηση να διατηρήσει την «δεδηλωμένη» ανάλογα βεβαίως με την συνολική σύνθεση της Βουλής (πόσοι παρουσιάστηκαν να ψηφίσουν).

«Ο κάθε βουλευτής έχει τη θέση του. Το ζήτημα αυτό είναι φορτισμένο αξιακά και συναισθηματικά και δεν χρειάζεται να κουνάμε το δάχτυλο στους διαφωνούντες», είπε χαρακτηριστικά ο Άκης Σκέρτσος, μιλώντας το πρωί της Παρασκευής (16.02.24) στον ΣΚΑΪ, ενώ μόλις χθες ο γάμος των ομοφυλόφιλων ζευγαριών «πέρασε» από τη Βουλή.

«Κανένα σχόλιο», απάντησε στο μεταξύ ο ίδιος σχετικά με την πύρινη ομιλία του πρώην πρωθυπουργού, Αντώνη Σαμαρά.

Αναφορικά δε με τη στάση της Εκκλησίας, ο Α.Σκέρτσος τόνισε ότι «υπάρχουν διακριτοί ρόλοι, η Εκκλησία παλεύει για τις απόψεις της, αλλά η Πολιτεία πρέπει να κάνει τη δουλειά της».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.