ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χρειάζονται και στοιχεία για τη νοθεία. Όχι μόνο ενδείξεις...

Τρίκαλα: «Μπλόκο» στην βουλευτή της ΝΔ Κ.Παπακώστα στην παρέλαση

Οικογένειες των θυμάτων των Τεμπών ζήτησαν ως ελάχιστο σεβασμό να μη παραστεί

Τρίκαλα: «Μπλόκο» στην βουλευτή της ΝΔ Κ.Παπακώστα στην παρέλαση

Μετά από αντιδράσεις συγγενών θυμάτων στα Τέμπη η βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας και μέλος της Εξεταστικής Επιτροπής, Κατερίνα Παπακώστα απείχε από την παρέλαση για την Εθνική Επέτειο της 25ης Μαρτίου στα Τρίκαλα.

Η παρέλαση ξεκίνησε λίγο μετά τις 12.00, με την Κατερίνα Παπακώστα να μη δίνει τελικά το παρών στην εξέδρα των επισήμων, παρά το γεγονός πως σύμφωνα με thesstoday.gr, το όνομά της υπήρχε αρχικά στη σχετική λίστα, μετά το «μπλόκο» από τις οικογένειες Πλακιά που έχασαν τις δίδυμες και την ξαδέρφη τους στην τραγωδία των Τεμπών.

Οι συγγενείς των θυμάτων τοποθέτησαν 57 τριαντάφυλλα στην εξέδρα στη μνήμη των θυμάτων και ζήτησαν ως ελάχιστο σεβασμό να μη παραστεί η Κ.Παπακώστα.

Παράλληλα, κάλεσαν τους συμμετέχοντες να μη στρέψουν το κεφάλι τους προς το μέρος της εάν τελικά ερχόταν.

Την κυβέρνηση εκπροσώπησε ο υπουργός Ανάπτυξης Κώστας Σκρέκας και όπως γνωστοποίησαν οι οικογένειες των θυμάτων, δεν έχουν πρόβλημα με κανένα άλλο πολιτικό πλην της Κ.Παπακώστα, αλλά και των υπολοίπων μελών της Εξεταστικής Επιτροπής που δίνουν το παρών σε άλλες παρελάσεις ανά την Ελλάδα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Η βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας έστειλε εχθές ένα μήνυμα μέσω των social media, αναφέροντας, μεταξύ άλλων, ότι: «Στρέφουμε το βλέμμα μας προς τους θεσμούς που διαφυλάττουν το δικαίωμα του καθενός και της καθεμιάς να συνυπάρχουμε, σεβόμενοι ο ένας την ελευθερία του άλλου».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.