ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

«Τρολάρισμα» από τον Σ.Κασσελάκη: Πήγε στις Σπέτσες και κέρασε τη φρουρά του… αστακομακαρονάδα

Στη σκιά των αποκαλύψεων για τα αστακοκάραβα του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ

«Τρολάρισμα» από τον Σ.Κασσελάκη: Πήγε στις Σπέτσες και κέρασε τη φρουρά του… αστακομακαρονάδα

Στις Σπέτσες βρέθηκε το Σάββατο ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανος Κασσελάκης, όπου δεν δίστασε με μια κίνησή του να «τρολάρει» την επικαιρότητα.

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ συνέφαγε με παρέα άλλων επτά ατόμων, ανάμεσά τους και ο σύζυγός του, Τάιλερ Μακμπέθ, στην ταβέρνα Μουράγιο των Σπετσών.

Κατά τις ίδιες πληροφορίες η φρουρά του Στέφανου Κασσελάκη κεράστηκε αστακομακαρονάδα, στη σκιά των αποκαλύψεων για τα αστακοκάραβα του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν, τέλος, ότι ο Σ.Κασσελάκης όταν αναχώρησε από την ταβέρνα άφησε φιλοδώρημα ύψους 70-80 ευρώ στους εργαζόμενους.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.