ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Βάφουν τα AH-64 Apache που ανέσυραν από τον βυθό του Στεφανοβικείου για να μοιάζουν ότι μπορούν να πετάξουν!

Τα OH-58 Kiowa απλά τα πλένουν

Βάφουν τα AH-64 Apache που ανέσυραν από τον βυθό του Στεφανοβικείου για να μοιάζουν ότι μπορούν να πετάξουν!

Με κάθε τρόπο προσπαθούν να κρύψουν το φιάσκο με τα πνιγμένα ελικόπτερα στο Στεφανοβικείο, το οποίο αναμένεται να καταργηθεί τελείως ως βάση της Αεροπορίας του Στρατού μετά την καταστροφή. 

Αφού ανέσυραν από το βυθό του Στεφανοβικείο τα πανάκριβα ελικόπτερα -τα οποία χαρακτήρισαν ως «άχρηστα»- AH-64 Apache τώρα τα βάφουν για να τα φωτογραφίσουν και να φαίνεται ότι μπορούν να πετάξουν! 

Δηλαδή να φανεί ότι δεν έγινε τίποτα και τα ελικόπτερα δεν πνίγηκαν ποτέ! Χωρίς βέβαια να ενημερώσει κανείς για τις ζημιές που έχουν υποστεί και το πόσο κόστισαν αυτές.

Συγκεκριμένα με τη χρήση πινέλων και αιθυλικής αλκοόλης, οι τεχνικοί της Αεροπορίας Στρατού, εργαζόμενοι με πυρετώδεις ρυθμούς, επιχειρούν να στεγνώσουν τις μονάδες ηλεκτρονικών, πλακέτες, καλωδιώσεις και γενικά το ηλεκτρικό σύστημα του ελικοπτέρου, ώστε να διασώσουν όσα περισσότερα μπορούν.

Από παρόμοιο «ρετουσάρισμα» περνούν και από τα ελικόπτερα OH-58 Kiowa, τα οποία ωστόσο απλώς πλένονται και δεν βάφονται.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.