ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Στην Ελλάδα ότι πιο μεγάλο είναι το έγκλημα, τόσο πιο μικρή είναι η τιμωρία - Τι, όχι;

«Βέλη» Ν.Παππά κατά Σ.Κασσελάκη: «Ο ΣΥΡΙΖΑ δεν έχει καταφέρει να πείσει ότι διαθέτει αξιόπιστη εναλλακτική πρόταση»

«Η κυβέρνηση θα είχε ακόμα μεγαλύτερη φθορά, αν υπήρχε μια εναλλακτική που να μπορέσει ο κόσμος να την προβάλλει στο μέλλον ως δυνατότητα πολιτικής αλλαγής» ανέφερε ο πρώην υπουργός

«Βέλη» Ν.Παππά κατά Σ.Κασσελάκη: «Ο ΣΥΡΙΖΑ δεν έχει καταφέρει να πείσει ότι διαθέτει αξιόπιστη εναλλακτική πρόταση»

Εκνευρισμό στον ΣΥΡΙΖΑ προκαλούν οι δηλώσεις του Νίκου Παππά, ο οποίος πέταξε τα «καρφιά» του του προς τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ Στέφανο Κασσελάκη λέγοντας ότι το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης δεν έχει καταφέρει να πείσει ότι διαθέτει αξιόπιστη εναλλακτική πρόταση.

Ο πρώην υπουργός και κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ, ο οποίος συμμάχησε στον β’ γύρο των εσωκομματικών εκλογών με τον Στέφανο Κασσελάκη, σε συνέντευξή του στη Ναυτεμπορική tv, εξαπέλυσε σαφείς αιχμές σε βάρος της ηγεσίας του κόμματος λέγοντας μάλιστα ότι οι ηγεσίες όλων των κομμάτων θα κριθούν από τα αποτελέσματα των ευρωεκλογών.

Συγκεκριμένα, ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ έθεσε εμμέσως τον πήχη για τον Στέφανο Κασσελάκη στις ευρωεκλογές – και όχι στις εθνικές εκλογές: «Όλοι μας κρινόμαστε, αλίμονο, είναι μια πολιτική μάχη» είπε για τις κάλπες του Ιουνίου.

Αναφερόμενος στις δημοσκοπήσεις, που δείχνουν τρίτο κόμμα τον ΣΥΡΙΖΑ, είπε ότι η κυβέρνηση Μητσοτάκη έχει φθορά ωστόσο «θα είχε ακόμη περισσότερο αν υπήρχε μια εναλλακτική που να μπορέσει ο κόσμος να την προβάλει στο μέλλον ως δυνατότητα πολιτικής αλλαγής, κι αυτό δεν το ‘χουμε καταφέρει. Δεν το έχουμε καταφέρει, δεν θα κοροϊδευόμαστε».

Πρόσθεσε μάλιστα ότι «το ζήτημα είναι αν είσαι αξιόπιστος πολιτικά, αν δίνεις την εικόνα και έχεις και την ουσία πολιτικής ισχύος, που να προβάλλεται στο άμεσο μέλλον ως δυνατότητα πολιτικής αλλαγής. Εκεί πρέπει να δουλέψουμε με πρωτοβουλίες που έχουν αρχή μέση και τέλος».

Παράλληλα, ο Ν.Παππάς άφησε αιχμές για την κομματική λειτουργία: «Χρειάζεται η αξιοποίηση όλων των στελεχών, χρειάζεται η οργανωμένη εξωστρέφεια, χρειάζεται η ιεράρχηση στα μέτωπα τα οποία ανοίγουμε και νομίζω ότι εάν αυτά τα πετύχουμε, θα μπορέσει μετά τις ευρωεκλογές να ανοίξει και το πολιτικό παιχνίδι» υπογράμμισε.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.