
Στη δημοσιότητα ήρθε βίντεο από την στιγμή που η πρόεδρος της «Φωνής Λογικής», Αφροδίτη Λατινοπούλου, δίνει συνέντευξη σε τηλεοπτική εκπομπή και κάποιος πίσω από τις κάμερες την διακόπτει, φωνάζοντας.
Η Α.Λατινοπούλου, όπως φαίνεται στο βίντεο, εκείνη την στιγμή αναφερόταν στο πρόβλημα της παράνομης μετανάστευσης, σημειώνοντας πως «όποιος θέλει λαθρομετανάστες από την Αφρική να πάει στην Καμπούλ».
Ορκίζομαι, δεν έχω πειράξει τίποτα pic.twitter.com/SwqJbIKXWS
— Βαγγεληηηηηηηη!! (@eVaN_GiAn) November 5, 2025
Τότε κάποιος πίσω από τις τηλεοπτικές κάμερες, την διέκοψε βωμολοχώντας.
Η πρόεδρος της «Φωνής Λογικής» το διαχειρίστηκε με ψυχραιμία και χιούμορ, γελώντας. Τόνισε μάλιστα, πως «μπορεί να είναι κάποιος που διαφωνεί με αυτά που λέω, δεν ξέρω ενδεχομένως».
Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.
Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com
Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο info3@pronews.gr και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.