ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Βίντεο: Ο Θ.Πλεύρης περπατά συνοδεία πάνοπλων ΟΠΚΕ μέσα σε νοσοκομείο! – Τον αποδοκιμάζουν υγειονομικοί

Απίστευτες εικόνες - Δεν ταιριάζουν σε ένα δημοκρατικό κράτος

Βίντεο: Ο Θ.Πλεύρης περπατά συνοδεία πάνοπλων ΟΠΚΕ μέσα σε νοσοκομείο! – Τον αποδοκιμάζουν υγειονομικοί

Ένα ακόμη απίστευτο βίντεο βλέπει το φως της δημοσιότητας από την πρόσφατη επίσκεψη του υπουργού Υγείας Θάνου Πλεύρη στο Θριάσιο Νοσοκομείο. 

Ο Θ.Πλεύρης κατά την επίσκεψη του στο νοσοκομείο τα «άκουσε» από υγειονομικούς, ενώ αυτό που προκαλεί σοκ είναι η αστυνομική συνοδεία που είχε.

Όπως φαίνεται στο βίντεο πάνοπλοι ΟΠΚΕ προστατεύουν τον υπουργό Υγείας που προχωρά ανάμεσα σε υγειονομικούς οι οποίοι τον αποδοκιμάζουν για τις αναστολές εργασίας.

Να θυμίσουμε ότι χιλιάδες ανεμβολίαστοι υγειονομικοί παραμένουν εκτός εργασίες, λόγω της εμμονής τους Κυριάκου Μητσοτάκη (όπως ομολόγησε ο βουλευτής Χ.Κέλλας), ενώ πέντε απ’ αυτούς συνεχίζουν την απεργία πείνα τους.

Δείτε το βίντεο: 

https://twitter.com/Marka2_/status/1511260892683452416

Και είναι απορίας άξιο ποιος από την ΕΛΑΣ και το υπουργείο Προστασίας του Πολίτη έδωσε το πράσινο φως για να συνοδεύσει τον Θάνο Πλεύρη μια ομάδα που ανήκει στις ειδικές δυνάμεις και έχει αποστολή την εκτέλεση επικίνδυνων επιχειρήσεων. Γιατί ακόμα και ο φόβος της αποδοκιμασίας στο πρόσωπό του δεν δικαιολογεί την επιστράτευση ειδικά εκπαιδευμένης ομάδας για την καταστολή εγκλημάτων.

Ήταν η επίσκεψή του Θάνου Πλεύρη σε ένα δημόσιο νοσοκομείο ειδική αποστολή;

Ήταν επίσκεψη σε επικίνδυνη περιοχή με σκοπό την καταστολή εγκλήματος;

Ή θεωρείται ο υπουργός Υγείας πρόσωπο υψηλού προφίλ που χρειάζεται ειδική φύλαξη;

Τα ερωτήματα τίθενται καθώς το μέγεθος της πρόκλησης απέναντι στους υγειονομικούς και συνολικά τους πολίτες, προκύπτει από την περιγραφή της αποστολής που έχουν αυτές οι ειδικές ομάδες της αστυνομίας.

Οι Ομάδες Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας, ανήκουν στις ειδικές δυνάμεις της αστυνομίας και έχουν ειδική εκπαίδευση και εξοπλισμό.  Αποστολή τους είναι η επέμβαση σε επικίνδυνες περιοχές με σκοπό την καταστολή εγκλημάτων, η εκτέλεση επικίνδυνων επιχειρήσεων, η φύλαξη προσώπων υψηλού προφίλ καθώς και η μεταφορά επικίνδυνων κρατουμένων. Οι ΟΠΚΕ διαθέτουν βαρύ οπλισμό, όπως πολεμικά τουφέκια, υποπολυβόλα, καραμπίνες και πιστόλια.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Και αυτή την ομάδα επέλεξε ο πανικόβλητος Θάνος Πλεύρης για να τον συνοδεύσει στο Θριάσιο νοσοκομείο στο πλαίσιο των εγκαινίων της ανακαινισμένης πτέρυγα των κεντρικών χειρουργείων του νοσοκομείου, έπειτα από δωρεά των Αθανάσιου και Μαρίνας Μαρτίνου.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.