Βίντεο-σοκ: Ριζοσπαστικοποιείται η νεολαία – Και η ευθύνη είναι του Κ.Μητσοτάκη αποκλειστικά

Το γνωστό σύνθημα... σε άλλο επίπεδο

Βίντεο-σοκ: Ριζοσπαστικοποιείται η νεολαία – Και η ευθύνη είναι του Κ.Μητσοτάκη αποκλειστικά

Πραγματικά θλιβερές εικόνες σε συναυλία τράπερ και μάλιστα ίσως του πιο δημοφιλούς αυτή την στιγμή του Trannos και θλιβερά ακούσματα για άλλη μία φορά κατά του πρωθυπουργού Κ.Μητσοτάκη.

Αλλά αυτά πρώτα απ’όλα αυτά πρέπει να προβληματίσουν τον ίδιο τον επικεφαλής της χώρας.

Οι πολιτικοί πρέπει να ξέρουν και πότε είναι η ώρα να αποχωρούν από την ηγεσία.

Ο Κ.Καραμανλής το 2009 με το 1/10 από αυτά που συμβαίνουν σήμερα, δηλαδή μάλλον αναίτια, παραιτήθηκε.

Για πολύ σημαντικότερο ζήτημα (Μνημόνιο) και απόλυτα δίκαια παραιτήθηκε ο Γ.Παπανδρέου το 2011

Σήμερα στην υπόθεση των υποκλοπών έχουμε ομολογημένα (από Π.Κοντολέοντα, Κ.Μητσοτάκη) κακουργήματα που έχουν διαπραχθεί.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Είναι αδιανόητο να εξυβρίζεται έτσι ο πρωθυπουργός της χώρας δημοσίως. Αλλά τα πράγματα θα γίνουν ακόμα χειρότερα αν δεν αντιμετωπίσει κατά πρόσωπο την αλήθεια…

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.