ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Χ.Σπίρτζης: «Δυστυχώς μιλάμε για διάσπαση – Μακάρι ο Α.Τσίπρας να ενώσει τον δημοκρατικό κόσμο»

«Πρέπει να δώσουμε πολύ μεγάλη μάχη για να έχουμε ενιαία εκπροσώπηση του δημοκρατικού κόσμου»

Χ.Σπίρτζης: «Δυστυχώς μιλάμε για διάσπαση – Μακάρι ο Α.Τσίπρας να ενώσει τον δημοκρατικό κόσμο»

Για τα όσα συνέβησαν την Κεντρική Επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ το Σαββατοκύριακο μίλησε ο Χρήστος Σπίρτζης λέγοντας πως αυτό «μιλάμε για διάσπαση» και πως «εύχεται» ο Αλέξης Τσίπρας να ενώσει τον δημοκρατικό κόσμο.

«Μένω στον ΣΥΡΙΖΑ όχι με βαριά καρδιά. Αυτά που είπα το προηγούμενο διάστημα το εννοώ: πρέπει να δώσουμε πολύ μεγάλη μάχη για να έχουμε ενιαία εκπροσώπηση του δημοκρατικού κόσμου» πρόσθεσε το στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ και συμπλήρωσε ότι «αυτό που πρέπει να κάνουμε αυτές τις ημέρες είναι να σεβαστούμε ο ένας τον άλλο».

«Αυτό που γίνεται στον ΣΥΡΙΖΑ δεν συμβάλει στο να χτιστεί ένας αξιόμαχος δεύτερος πόλος στο πολιτικό σύστημα. Ακόμα και η διάσπαση μπορεί να είναι προωθητική προς τα πάνω, μπορεί και προς τα κάτω. Αν έχουν διαρραγεί και συναισθηματικά και πολιτικά οι σχέσεις των διαφορετικών οπτικών είναι λογικό να μην έχεις μια καλή πορεία» συνέχισε μιλώντας στον ΣΚΑΪ.

Ερωτηθείς, τέλος, για το αν ο Αλέξης Τσιίπρα θα πρέπει να τοποθετηθεί απάντησε αρνητικά και συμπλήρωσε: «Ο Τσίπρας δόμησε τον ΣΥΡΙΖΑ Προοδευτική Συμμαχία ήταν η συνεκτική ουσία για τους περισσότερους από εμάς. Η αποχώρησή του και η έναρξη διαδικασίας εκλογής προέδρου δεν συνοδεύτηκε από πολιτικές διαδικασίες και σύνεση. Καλό είναι το ποιοτικό του κεφάλαιο, να μην μπει σε εφήμερες συγκρούσεις με σκοπό να παίξει κάποιον ρόλο και με κάποιους άλλους ανθρώπους να προχωρήσει στη συνοχή και την επανασυγκόλληση του προοδευτικού κόσμου» προσθέτοντας «μακάρι να γίνει αυτό».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.