ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ο Κασσελάκης θα τα «κουτσοκαταφέρει» στις ευρωκάλπες , ο Κούλης θα μείνει πρωθυπουργός, έτσι ή αλλιώς. Αυτόν τον Ανδρουλάκη λυπάμαι...

«Ύμνοι» Κ.Μητσοτάκη για το έργο που επιτέλεσε στην μεταναστευτική πολιτική ο Ν.Μηταράκης

Τι δήλωσε σε ομιλία του στη Χίο

«Ύμνοι» Κ.Μητσοτάκη για το έργο που επιτέλεσε στην μεταναστευτική πολιτική ο Ν.Μηταράκης

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης μιλώντας σε πολίτες στο πλαίσιο των περιοδειών του ενόψει της ευρωκάλπης της 9ης Ιουνίου, έστειλε μήνυμα από τη Χίο πλέκοντας το εγκώμιο του πρώην υπουργού Μετανάστευσης και Ασύλου Νότη Μηταράκη, λέγοντας ότι με τη συνδρομή του η Ελλάδα κατάφερε να ελέγξει το πρόβλημα της μετανάστευσης.

Είπε ποιο συγκεκριμένα ο Κ.Μητσοτάκης;:

Θέλω να εκφράσω επίσης τη χαρά μου για το γεγονός ότι όλοι οι φορείς με τους οποίους συναντήθηκα αλλά και οι κάτοικοι στον δρόμο με τους οποίους συνομίλησα δεν μου μίλησαν για το πρώτο πρόβλημα για το οποίο μου μιλούσαν πριν από πέντε χρόνια, που είναι το μεταναστευτικό, το οποίο αυτή η κυβέρνηση κατάφερε και το έλυσε.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Και με τη συνδρομή του Νότη Μηταράκη, ως πρώτου Υπουργού Μετανάστευσης και Ασύλου, έχουμε καταφέρει πια και αυτό το πολύ δύσκολο πρόβλημα για όλη την Ευρώπη το έχουμε βάλει σε μια τάξη έτσι ώστε να μπορούμε εμείς ως Ελληνική Κυβέρνηση, ως ελληνική πολιτεία, να ελέγχουμε ποιοι μπαίνουν στην πατρίδα μας και όχι οι λαθροδιακινητές.”

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.