ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Υποψήφιος Ευρωβουλευτής με το «Πράσινο Κίνημα» ο Α.Γεωργούλης

Θα διεκδικήσει μια δεύτερη θητεία

Υποψήφιος Ευρωβουλευτής με το «Πράσινο Κίνημα» ο Α.Γεωργούλης

Ο Αλέξης Γεωργούλης σύμφωνα με πληροφορίες θα είναι και πάλι υποψήφιος Ευρωβουλευτής με το «Πράσινο Κίνημα» θα είναι στις επερχόμενες εκλογές.

Το Πράσινο Κίνημα είναι ένα μικρότερο κόμμα, στο οποίο συμπρόεδροι είναι η Ρία Ακρίβου και ο Κώστας Καλογράνης, πρώην μέλη των Οικολόγων Πράσινων, ενώ ο ευρωβουλευτής είπε τελικά το «ναι» για να διεκδικήσει ξανά θέση στο Ευρωκοινοβούλιο.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Τις επόμενες ημέρες αναμένεται η επίσημη ανακοίνωση, τόσο από τον Αλέξη Γεωργούλη όσο και από το κόμμα, ενώ θα πραγματοποιηθεί και συνέντευξη Τύπου, για την παρουσίαση των υποψηφίων.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.