ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χρειάζονται και στοιχεία για τη νοθεία. Όχι μόνο ενδείξεις...

Ύβρεις και αισχρά υπονοούμενα Μπιμπίλα για το σώμα της Εκκλησίας: «Να μας πουν πόσοι ιερείς είναι gay»

Ο Θ.Πλεύρης κάλεσε το προεδρείο να ζητήσει από τον βουλευτή της Πλεύσης Ελευθερίας να ανακαλέσει

Ύβρεις και αισχρά υπονοούμενα Μπιμπίλα για το σώμα της Εκκλησίας: «Να μας πουν πόσοι ιερείς είναι gay»

Ο βουλευτής της Πλεύσης Ελευθερίας Σπύρος Μπιμπίλας, μιλώντας στη Βουλή σχετικά με τον γάμο των ομοφυλόφιλων άφησε αισχρά υπονοούμενα για το σώμα της Εκκλησίας, καθώς ανέφερε χαρακτηριστικά: «Να μας πουν πόσοι ιερείς είναι gay».

Κόντρες και διαξιφισμοί ξέσπασαν στις συναρμόδιες επιτροπές της Βουλής που επεξεργάζονται το νομοσχέδιο για την ισότητα στον γάμο των ομόφυλων ζευγαριών, με αφορμή τη συζήτηση για τους φορείς που θα κληθούν την Τετάρτη να εκφράσουν τις θέσεις τους, καθώς τα κόμματα στα δεξιά της ΝΔ αντέδρασαν στην απόφαση να μην κληθεί η Ιερά Σύνοδος.

Εξηγώντας τους λόγους για τη μη κλήση, ο πρόεδρος της επιτροπής, Λάζαρος Τσαβδαρίδης, είπε πως η Ιερά Σύνοδος έχει τοποθετηθεί δημόσια και υπενθύμισε την επιστολή που απέστειλε στους βουλευτές με τις θέσεις της στα τέλη της περασμένης εβδομάδας: «Γνωρίζουμε τις θέσεις της Εκκλησίας. Σεβόμαστε απόλυτα την Εκκλησία και το δικαίωμα να εκφράζεται ελεύθερα, αλλά δεν έχει κάτι περισσότερο να προσθέσει».

Οι επίμαχες αναφορές προκάλεσαν την αντίδραση των βουλευτών της Νίκης και των «Σπαρτιατών,» προκαλώντας κομφούζιο στην αίθουσα.

Μέσα σε αυτό το πλαίσιο, ο βουλευτής της Πλεύσης Ελευθερίας, Σπύρος Μπιμπίλας, ζήτησε εκτός μικροφώνου «η εκκλησία να πει την αλήθεια, πόσοι είναι οι γκέι ιερείς;».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Σε εκείνο το σημείο ο Θάνος Πλεύρης κάλεσε το προεδρείο να ζητήσει από τον βουλευτή της Πλεύσης Ελευθερίας να ανακαλέσει. «Δεν μπορεί να ακούγονται τέτοια πράγματα. Παρακαλώ το προεδρείο να τον ανακαλέσει στην τάξη» είπε ο βουλευτής της ΝΔ.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.