
Η πρόεδρος της Πλεύσης Ελευθερίας, Ζωή Κωνσταντοπούλου και ο σύντροφός της, Διαμαντής Καραναστάσης, πέρασαν μαζί την γιορτή των Χριστουγέννων δημοσιεύοντας σχετικά στιγμιότυπα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.
Σε φωτογραφικό άλμπουμ που έκανε στα social media ο Διαμαντής Καραναστάσης, φαίνεται η Ζωή Κωνσταντοπούλου σε χαλαρή διάθεση να πίνει το κρασάκι της και να αφουγκράζεται την οικογενειακή θαλπωρή.
Σε άλλες φωτογραφίες φαίνεται ο πρώην βουλευτής της Πλεύσης Ελευθερίας να ετοιμάζει κοκτέιλ και να κόβει την γαλοπούλα.
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
«Παραμονή και σήμερα και συνεχίζουμε… Χρόνια πολλά σε όλο τον κόσμο!», έγραψε στη λεζάντα της ανάρτησης.
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
Με τη σειρά της, η Ζωή Κωνσταντοπούλου ανέβασε φωτογραφία που ποζάρει με τον αγαπημένο της κάτω από το Χριστουγεννιάτικο δέντρο.
«Χρόνια πολλά! Να ζεις, να αγαπάς, να ονειρεύεσαι… Το πιο όμορφο πράγμα, η αγάπη Χαρούμενα Χριστούγεννα σε όλους, με την αγάπη μας», έγραψε στη λεζάντα της ανάρτησής της.
Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.
Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com
Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο info3@pronews.gr και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.