ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Pulse: Στις 7,5 μονάδες η διαφορά ΝΔ με ΣΥΡΙΖΑ αλλά το «φάντασμα» του Σεπτεμβρίου του 2015 είναι εδώ

Τα αποτελέσματα που έδινε η εταιρεία δημοσκοπικά και το τελικό αποτέλεσμα

Pulse: Στις 7,5 μονάδες η διαφορά ΝΔ με ΣΥΡΙΖΑ αλλά το «φάντασμα» του Σεπτεμβρίου του 2015 είναι εδώ

Στις 7,5 μονάδες με αναγωγή επι των εγκύρων καταγράφει την διαφορά της ΝΔ από τον ΣΥΡΙΖΑ η μέτρηση της Pulse που παρουσιάστηκε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Skai.

Η διαφορά του Κυριάκου Μητσοτάκη από τον Αλέξη Τσίπρα ως προς την καταλληλότητα για την πρωθυπουργία παρέμεινε σταθερή σε σχέση με τον Σεπτέμβριο – στις 11 μονάδες. Αμετάβλητη και η παράσταση νίκης,  στις 30 μονάδες υπέρ της Νέας Δημοκρατίας.

Υπενθυμίζουμε ότι η συγκεκριμένη εταιρεία το 2015 τον Σεπτέμβριο στις εκλογές έδινε ντέρμπι ανάμεσα στον ΣΥΡΙΖΑ και τη Νέα Δημοκρατία για την πρωτιά στις εκλογές με την διαφορά των δύο κομμάτων στο 1% και τα αποτελέσματα να δίνουν πρωτιά του ΣΥΡΙΖΑ με 35,46% και τη ΝΔ στο 28,09% δηλαδή όπως δίνει και σήμερα διαφορά 7,5% αλλά από την ανάποδη!

Σημειώνεται ότι όλα τα  κόμματα της Βουλής πλην ΚΚΕ εμφανίζουν απώλειες στην πρόθεση ψήφου – καθώς διαπιστώνεται μία μικρή αποσυσπείρωση μετά από το οριστικό ξεκαθάρισμα ότι οι εκλογές θα γίνουν στο τέλος της τετραετίας και η ατμόσφαιρα δεν έχει πλέον προεκλογικά χαρακτηριστικά: η ΝΔ χάνει μία μονάδα, ο ΣΥΡΙΖΑ μισή όπως και το ΠΑΣΟΚ. Μισή μονάδα είναι το κέρδος του ΚΚΕ, ενώ απώλεια μισής μονάδας έχουν τόσο η Ελληνική Λύση, όσο και το ΜεΡΑ25, που μένει στο 2,5% και με την αναγωγή επί των εγκύρων.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Στο 70% μετρήθηκε η συσπείρωση της ΝΔ και του ΣΥΡΙΖΑ, ενώ στο 65% εμφανίζεται η συπείρωση του ΠΑΣΟΚ, ενώ αυξήθηκε κατά μία μονάδα το ποσοστό των αναποφάσιστων.  Σημειώνεται ότι πάν από ένας στους τρεις ψηφοφόρους του ΣΥΡΙΖΑ, πάνω από 4 στους 10 ψηφοφόρους του ΠΑΣΟΚ  και 7 στους δέκα ψηφοφόρους της ΝΔ επιθυμούν να προκύψει αυτοδύναμη κυβέρνηση από τις εθνικές κάλπες.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.