ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

«Πυροβολεί» Κ.Μητσοτάκη ο Γ.Κύρτσος: «Είναι σε απελπισία»

Νέες αναρτήσεις από τον Γ.Κύρτσο

«Πυροβολεί» Κ.Μητσοτάκη ο Γ.Κύρτσος: «Είναι σε απελπισία»

Ο ευρωβουλευτής Γιώργος Κύρτσος, που διαγράφηκε από την ΝΔ λόγω των επικρίσεών του στα πεπραγμένα της κυβέρνησης Μητσοτάκη, παρακολουθώντας την πρωτολογία του πρωθυπουργού για τις παρακολουθήσεις, «όπλισε» και άρχισε να βάλλει κατά ριπάς! 

Έκανε λόγο για «σουρεαλιστικό Μητσοτάκη» που βρίσκεται σε «απελπισία» και όντας «αφόρητα υποκριτής» ταυτόχρονα ζητά εθνική ενότητα και κάνει «κανιβαλική επίθεση» στον Αλ. Τσίπρα.

Ο Μητσοτάκης λέει πως φοβάται «μήπως ο κόσμος ψηφίσει Ανδρουλάκη και βγεί Τσίπρας. Το βέβαιο είναι ότι αν ψηφίσουν Ανδρουλάκη η Τσίπρα, αποκλείεται να βγεί ο Μητσοτάκης.

Αυτό είναι το βασικό σενάριο μετά το σκάνδαλο των υποκλοπών», σημειώνει ο κ. Κύρτσος.

Θύμισε ότι ο δημοσιογράφος Τάσος Τέλλογλου έχει δηλώσει σε εισαγγελέα του Αρείου Πάγου και στα ΜΜΕ ότι δεν έχει κανένα στοιχείο για παρακολούθηση Μητσοτάκη επί ΣΥΡΙΖΑ, αλλά ο Μητσοτάκης «επέμεινε στο παραμύθι στη Βουλή» 

Ο κ. Κύρτσος σημείωσε επίσης ότι «ο Μητσοτάκης έκαψε όλες τις γέφυρες με το ΠΑΣΟΚ ζητώντας από τον Ανδρουλάκη να αναζητήσει δικαστικά το δίκιο του».

Χαρακτήρισε επίσης «ψέμματα Μητσοτάκη»τα περί γενικών τοποθετήσεων στο Ευρωκοινοβούλιο για τις υποκλοπές. «Στο ΕΚ υπάρχει ευρύτατη πλειοψηφία καταδίκης των μεθόδων του.

Φάνηκε στην ολομέλεια Ιουλίου,θα επιβεβαιωθεί άμεσα. Την Μετσόλα απασχολούν οι παρακολουθήσεις γενικά & ειδικά στην Ελλάδα», τόνισε ο ευρωβουλευτής.

Στην πρωτολογία του ο πρωθυπουργός «δεν είπε λέξη για το “τσαλάκωμα” που υφίσταται από διεθνή ΜΜΕ», συνέχισε ο κ. Κύρτσος.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.