ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Κύπρος, Ίμια, Oruc Reis, Κάσος. Εθνική συνήθεια έγινε η υποχώρηση...

Σ.Κασσελάκης: «Δεν τιμά την Ελλάδα η υπόκλιση του Γ.Γεραπετρίτη – Η μελλοντική κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ δεν θα σκύψει σε κανέναν»

«Πρέπει να δοθούν εξηγήσεις από τον πρωθυπουργό για αυτήν την στάση στον Τούρκο ομόλογο του από την κυβέρνηση μας»

Σ.Κασσελάκης: «Δεν τιμά την Ελλάδα η υπόκλιση του Γ.Γεραπετρίτη – Η μελλοντική κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ δεν θα σκύψει σε κανέναν»

Ο Στέφανος Κασσελάκης εξαπέλυσε σφοδρή επίθεση στην κυβέρνηση Μητσοτάκη με αφορμή την υπόκλιση του Γιώργου Γεραπετρίτη στον Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν.

«Προσωπικά ο κ. Γεραπετρίτης μού είναι συμπαθής, αλλά δεν μπορείς να ψεύδεσαι στον ελληνικό λαό, στην τηλεόραση να λες ότι ήταν για την Πρόεδρο της Δημοκρατίας όταν το ίδιο πρωί κάνεις το ίδιο στο αεροδρόμιο της χώρας. Ποιον κοροϊδεύεις;» τόνισε χαρακτηριστικά ο Στέφανος Κασσελάκης.

«Νομίζω ότι πρέπει να δοθούν εξηγήσεις από τον πρωθυπουργό για αυτήν την στάση στον Τούρκο ομόλογο του από την κυβέρνηση μας» πρόσθεσε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, τονίζοντας χαρακτηριστικά πως «η μελλοντική κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ δεν πρόκειται ποτέ να υποκλιθεί σε κανέναν».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Μιλώντας για τις αναφορές Μητσοτάκη στο Κυπριακό, ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης έκανε ειδική αναφορά στον «φίλο μου», όπως είπε χαρακτηριστικά, Νίκο Κοτζιά λέγοντας πως «δεν τιμά την Ελλάδα η στάση του κυρίου Γεραπετρίτη», ενώ «πρέπει να ξέρει ο Έλληνας και η Ελληνίδα ποιος είναι πατριώτης και ποιος υποτιμά την νοημοσύνη του».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.