ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μόνο τα πυρηνικά εργοστάσια έλειπαν από αυτήν την χώρα...
prodeals

Σ.Κασσελάκης: «Λέω ξεκάθαρα ότι θα κερδίσουμε τις επόμενες εκλογές»

Η πρώτη του συνέντευξη μετά τις Ευρωεκλογές

Σ.Κασσελάκης: «Λέω ξεκάθαρα ότι θα κερδίσουμε τις επόμενες εκλογές»

«Δεν μπορώ να ελένξω τι πρόθεση έχει ο υπόλοιπος δημοκρατικός κόσμος. Δεν μπορούμε να βασιστούμε σε προσωπικές ατζέντες. Συμφωνίες κορυφής για τη συγκρότηση ενός νέου φορέα στη Κεντροαριστερά δεν θα κάνουμε. Προχωράμε μόνοι μας αλλά έχουμε ανοικτές τις πόρτες μας» υπογράμμισε πριν από λίγο ο Στέφανος Κασσελάκης μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό του Mega. 

Στην πρώτη τηλεοπτική συνέντευξη που παραχώρησε μετά τις ευρωεκλογές ο κ. Κασσελάκης είπε ότι η συγκρότηση ενός τέτοιου φορέα είναι ένα θεωρητικό σενάριο και απαντώντας στην ερώτηση αν θα μπορούσε να ηγηθεί σε έναν τέτοιο φορέα ο Αλέξης Τσίπρας απάντησε ότι αυτά είναι σενάρια για την κεντροαριστερά που γράφονται και θα συνεχίσουν να γράφονται… Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ υπενθύμισε μάλιστα ότι ο πρώην πρωθυπουργός πήρε ο ίδιος να παραιτηθεί από την ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ χωρίς να τον ωθήσει κανείς σε παραίτηση.

Ο κ. Κασσελάκης ανέφερε για μια ακόμη φορά ότι μετά και τα αποτελέσματα των ευρωεκλογών, οι βουλευτές της Νέας Αριστεράς θα πρέπει να παραδώσουν τις έδρες τους στην Κουμουνδούρου. Ερωτηθείς εάν θεωρεί ανήθικη την στάση τους, ο κ. Κασσελάκης υπενθύμισε ανάλογες δηλώσεις που είχε κάνει πριν από έναν χρόνο η κα Σία Αναγνωστοπούλου και πρόσθεσε ότι ο ΣΥΡΙΖΑ έχει πλέον και στη δική της εκλογική περιφέρεια μεγάλα ποσοστά.

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ κλήθηκε απαντήσει και για την εκτίμησή του ότι ο κ. Μητσοτάκης δεν θα είναι υποψήφιος στις επόμενες εθνικές εκλογές και σημείωσε ότι αυτό που συνέβη για τον ίδιο στις εκλογές είναι μη αναστρέψιμο καθώς ο πρωθυπουργός δεν έχει διάθεση να αλλάξει την πολιτική που ακολουθεί.

Όσον αφορά τα ποσοστά που έλαβε ο ΣΥΡΙΖΑ στις ευρωεκλογές ο κ. Κασσελάκης ισχυρίστηκε ότι ο ίδιος «δεν πανηγυρίζει ούτε πετάει από την χαρά του» αλλά σημείωσε πως η ΝΔ δεν έχει πλέον διπλάσιο σκορ από τον ΣΥΡΙΖΑ και ότι μετά από δύο διασπάσεις ο ΣΥΡΙΖΑ κατάφερε να κρατηθεί στις ίδιες δυνάμεις που είχε πέρυσι. Ανακτήσαμε τις δυνάμεις μας στις λαϊκές συνοικίες  και κερδίσαμε δυναμικά κοινά είπε επίσης ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Σε άλλο σημείο της συνένταυξή του ανέφερε ότι δεν είπε ποτέ ότι σε αυτές τις εκλογές θα έβγαινε πρώτο. «Είπα ότι είναι εφικτό» ανέφερε και πρόσθεσε: «Λέω ξεκάθαρα ότι θα κερδίσουμε τις επόμενες εκλογές…» 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.