ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Σ.Κατσούλης: Υποψήφιος στις αυτοδιοικητικές εκλογές με την παράταξη του Ν.Χαρδαλιά (φωτό)

Δείτε την ανάρτηση του Σ.Κατσούλη

Σ.Κατσούλης: Υποψήφιος στις αυτοδιοικητικές εκλογές με την παράταξη του Ν.Χαρδαλιά (φωτό)

Ο Σάκης Κατσούλης, μέσω μιας ανάρτησης της στο Instagram ανακοίνωσε ότι θα «κατέβει» στις περιφερειακές εκλογές, στο πλευρό του Νίκου Χαρδαλιά.

«Με μεγάλη χαρά αποδέχθηκα την τιμητική πρόταση του Νίκου Χαρδαλιά για τη συμμετοχή μου στο ψηφοδέλτιο του συνδυασμού του για την περιφέρεια Αττικής.

Πέρα από το γεγονός ότι τον θαυμάζω, νιώθω ότι υπάρχει ένα χαρακτηριστικό που μας ενώνει! Στα δύσκολα παλεύουμε με πίστη, προσπαθούμε με εντιμότητα για το καλύτερο και (ευτυχώς) βγαίνουμε νικητές.

Με την απεριόριστη αγάπη και στήριξή σας, μου δώσατε πολλά αναδεικνύοντάς με νικητή δύο φορές στο ελληνικό Survivor.

Ήρθε λοιπόν η ώρα να ανταποδώσω, προσφέροντας για το κοινό καλό!

Με σεβασμό και ταπεινότητα ζητώ να μου δώσετε την δυνατότητα να “αγωνιστώ” αυτή τη φορά για την Αττική, τον τόπο που ζω, δραστηριοποιούμαι επαγγελματικά κι αγαπώ. Χωρίς πολλά λόγια, με έργο! Και με οδηγό το Νίκο Χαρδαλιά να πάμε την Αττική Μπροστά» ανέφερε ο Σάκης Κατσούλης.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Την ανάρτησή του συνόδευσαν δυο φωτογραφίες του με τον υποψήφιο περιφερειάρχη Αττικής.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.