
Για τα όσα εκτυλίχθηκαν έξω από το σπίτι της μετά την επίθεση με μπογιές, από άτομα που φέρονται να ανήκουν στον αναρχικό-αντιεξουσιαστικό χώρο, μίλησε η υφυπουργός Μετανάστευσης και Ασύλου, Σέβη Βολουδάκη.
Όπως είπε, αυτοί που το έκαναν, δεν αισθάνονται τίποτα και δεν τους νοιάζει αν βρισκόταν κάποιος μέσα.
Κινήσεις ανάλογες με εκείνες που οδήγησαν στον θάνατο τη Βάγια Νέστορα, τόνισε στη συνέχεια.
«Αυτοί οι άνθρωποι λειτουργούν με βάση τις πιθανότητες, δεν τους ένοιαζε αν ήταν κάποιος μέσα.
Τι θα γινόταν αν ήταν κάποιος μέσα και άνοιγε την πόρτα;
Θα γινόταν όπως με τη Βάγια Νέστορα.
Αν τους κάτσει η δολοφονία οκ, αν όχι δεν τους πειράζει», σχολίασε η υφυπουργός Μετανάστευσης και Ασύλου μιλώντας στον ΣΚΑΙ.
«Είναι σε κεντρικό σημείο το σπίτι. Το τρομακτικό είναι πως ένα από τα συνθήματα είναι για την υπόθεση με τα γκαζάκια στη Θεσσαλονίκη.
Στα σκαλιά του σπιτιού μου έγραψαν σκέτο ΘΑΝΑΤΟΣ.
Όπως έγινε με τη δολοφονία της Βάγιας Νέστορα, δεν τους ενδιαφέρει αν προκύψει θάνατος. Τις παίρνουν τις πιθανότητες», πρόσθεσε.
Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.
Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com
Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο info3@pronews.gr και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.